Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popłakałam się matka znowu mnie wyzywa

Polecane posty

Gość gość
Ja chciałabym szczuplejsze nogi i mniejsze pućki na twarzy.

Gość gość
Autorko, nie nos takich czarnych , obcisłych getrow I bedzie ok. Po prostu masz nogi w nich jak patyczki I ta szpara poomiedzy udami.. ładna figura, ale nei ubieraj sie obcisle I na czarno , bo wygladasz wtedy jak szkielecik I ja np. rozumiem o co twojej matce chodzi :) Dobierz tez lepszy stanik, bo plaska jestes..masz dośc watłe ramionka w porownaniu do bioder.. wyprostuj sie I piers do przodu ! :)

Gość gość
To jak ci zacznie dogryzać mów jej, że Twoi znajomi mówią ci co innego i nie wierzysz jej, zaśmiej się z jej gadania i dodaj, co zazdrosna jesteś że nikt już na ciebie nie patrzy? No może takie chamstwo jej da coś do zrozumienia, albo jak jesteś od niej inteligentniejsza, to nie reaguj, ale też nie bierz tego do siebie. Masz super figurę, nic ci nie brakuje, uwierz. Nie daj się podłej babie.

Gość gość
Nie wiem gdzie widzisz wątłe ramiona, sa podobnej szerokosci co biodra, jedynie rece mam szczuplutkie, ale jakie to ma znaczenie? biust mam ładny i niemały (mam w nim 87), to że po zdjęciu ci się wydaje mały to nie moja wina, nie noszę push upów, bo po co. a nogi? nie mam patykow, szparę mam bo mam krzywe (nie mogę ich złączyc ze sobą do końca)

Gość gość
grubo wyglądasz