Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wodniste plamienia

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich . podejrzewam ze jestem w ciąży wczoraj miałam mieć miesiączke , dziś dostałam bardzo wodnistego lekko zabarwionego plamienia . do tego mam bóle jajnika i kręgosłupa . Czy wy też miałyście takie plamienie ?

Gość gość
nie miałam ale róznie bywa więc zrób po prostu test.

Gość gość
W czasie plamienia takiego moge normalnie zrobić test ?

Gość gość
no pewnie a czemu nie. Hcg jest w moczu i żadne upławy czy plamienia nie spowodują że zniknie.

Gość gość
rozumiem :) test dopiero jutro wykonać będe mogła bardzo się stresuje nigdy nie byłam w takiej sytuacji , czytałam ze w ciąży plamienia są niebezpieczne i wogle

Gość gość
ale jeśli to nie żywa krew a tylko rozwodniony zabarwiony śluz to równie dobrze może to nie mieć żadnego związku z ewentualną ciążą.

Gość gość
w sumie rok czasu nic nie wychodziło ... a że pierwszy raz mam coś takiego to postanowiłam się poradzić ludzi którzy coś wiedzą na ten temat

Gość gość
Ja miałam takie plamienia przed spodziewanym okresem, okresu nie dostałam, zrobiłam test i 2 kreski ;) umówiłam się do gina, to był 7tc. wszystko było w porządku. Dziś synek ma 8 miesięcy :)

Jeśli jesteś w ciąży i plamisz nawet lekko natychmiast jedź do lekarza. Wiem co mowie. Nie wolno ignorować plamien w ciąży. O ile w niej jesteś.