Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Alakusei

Dlaczego kuzynka ma lepiej?

Polecane posty

Gość Alakusei

Mam swój telefon od 4-5 lat. Kupiony dawno, często się zwiesza, psuje, ogólnie mnóstwo z nim ceregieli, ale ani razu nie był w naprawie, bo zawsze problem sam się rozwiązywał. Jest to pierwszy telefon dotykowy jaki dostałam. Szanuję go, ale to chyba oczywiste, że raz na czas mi spadnie, a nawet jeśli to tylko mała ryska na obudowie, telefon działa normalnie. No ale do rzeczy. Moja kuzynka ma gorszą sytuację finansową ode mnie. Nie może sobie pozwolić na wiele rzeczy, a w ciągu 4 lat moi rodzice kupili jej 2 telefony, o niebo lepsze niż mój. Tak, jestem zazdrosna, bo to moim zdaniem nie jest w porządku, że ja proszę o nowy telefon ze słusznego powodu, a ona ma po prostu kaprys na urodziny i dostaje nową komórkę. A ten mój telefon już mnie wkurza! Wyłącza się kiedy chce, zwykle gdy ktoś do mnie dzwoni, gdy pisze, że zostało 15% baterii nagle pokazuje mi się że zostało 1% i się wyłącza, ciągłe błędy... Ja już z nim nie mogę wytrzymać, a rodzice mówią że telefon jest nowy i po prostu go nie szanuję, bo oni mieli po 6-7 lat telefony i nic się nie działo. A czemu? Bo ich w ogóle prawie nie używali! Dlaczego oni tak mnie traktują? Może jestem rozpuszczona, ale czemu fundują drogie telefony mojej kuzynce, a mi nie chcą kupić jednego, który starczy spokojnie na kilka lat? Rozmawiałam z nimi, ale oni ciągle trzymają się tego, że komórki nie szanuję i mi nie kupią nowego.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować