Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XxXMarika17XxX

Braliście kiedyś MDMA ?

Polecane posty

Gość XxXMarika17XxX

Ostatnio to zjadłam...To jest coś pięknego, nie można tego opisać, ma się tyle euforii, energii, jest bosko i najlepsza bomba w moim życiu. Czy braliście kiedyś ? Jakie mieliście przeżycie ? Nie brałeś, to się nie wypowiadaj.

Gość markusmafiarpk
tak, najgorzej jak wchodzi..

Gość markusmafiarpk
i nawet rzygałem..a potem dosłownie pięknie

Gość gość
wole czysty koks

Gość copafazabomba
Ja też mogłabym opisać swoje przezycia jak założycielka tematu :) To była moja faza zycia bylam na imprezie i nie mogłam przestać tańczyć. Ciągle miałam usmiech na twarzy, stan euforii był tak silny ze krzyczałam :p Zejścia nie miałam no chyba ze liczyc ten potworny ból głowy i zamot :P ale nic poza tym - jeść mogłam normalnie już następnego dnia po przebudzeniu, nie miałam jakichś dołów czy wielkiego zmeczenia. Radzę nie brać dużych dawek i najlepiej rozpuścić troche w napoju i wypić a nie jak niektórzy śmiałkowie przez nos :) po wypiciu takiego "drinka" do pół godziny powinno juz sie coś dziać. Przy dużych dawkach jest przypal i to dość konkretny tak jak u mnie okrzyki no a potem jeszcze robienie dziubka na zmiane z szerokim usmiechem i szczękościskiem :D Z mojego doświadczenia (a brałam różne środki) MDMA jest zdecydowanie najlepszym tez biorac pod uwage szkodliwość dla zdrowia. Pozdro i samych pozytywnych tripów życze :D