mlodamamusia20 0 Napisano Kwiecień 21, 2014 Witam jestem 20letnia mama ,mam wlasne 5miesieczne dziecko ,meza z ktorym jestem 1,5roku po slubie ,mam problem z jego corka 9 letnia ...jego dzieci mieszkaja z nami ma syna 14letniegl z ktorym bardzo dobrze sie dogaduje .....natomiast z corka wlasnie nie ,mala strasznie mi dogryza ,smieje sie w prosto w twarz ,nie slucha sie i robi to wszystko za plecami meza ......potrafila powiedziec nawet ze moj syn nie jest jej bratem ,ze lepiej bylo jak nas by nie bylo...ona tez wydaje mi sie jest zakochana w ojcu ,robi mu masaze ,jest to chore dla mnie ,strasznie denerwuje mnie jej zachowanie ,jak cos dostanie to nie umie nawet podziekowac ,ani przeprosic ,mysli ze nalezy jej sie wszystko ....z obiadami jest tak samo tego nie lubi to jest nie dobre ,kiedys jak zaprowadzilam ja do pokoju i powiedzialam ze ma kare to krzyknela ze nie jestem jej matka ......na poczatku bylo wszystko oki teraz jest bardzo zle ....ja mam 20 lat i strasznie mnie doprowadza do szalu ,nie daje rady juz czasem ....musze w dzien w dzien pic neospazmine ....chce syna wychowac w spokoju ale przy tych awanturach nie da sie ..prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 Co z ich matką ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 A ten twój stary pier/dziel mocno bogaty? Jeśli tak - to niech ci kupi mieszkanie i sie z nim dłużej nie pier/dziel. Jeśli nie - to sie pij ziółka, żryj prochy i sie dalej pier/dziel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 taki wiek niestety, a to ze jej wlasna matka bedzie nad toba to niestety normalne ze nie bedzie cie uznawac ;/ skoro jego syn sie zachowuje w porzadkku to powiem mezowi zeby ustawil corke tak zeby ci szacunek okazywala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlodamamusia20 0 Napisano Kwiecień 21, 2014 On odebral matce dzieci bo byla alkocholiczka ....wspomne ze jestesmy w szwecji i tam dzieci nie mozna ani uderzyc ani krzyknac ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 Wracajcie do kraju i im do/pie/rdol ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 trzeba bylo wziasc faceta bez dzieci po co ci cudze bachory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlodamamusia20 0 Napisano Kwiecień 21, 2014 Maz juz z nia gadal ,ale to jak grochem o sciane ,strasznie sie cieszy jak my sie klocimy bo mysli ze wyjade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlodamamusia20 0 Napisano Kwiecień 21, 2014 Na poczatku oni mieszkali u babci bo im pasowalo do nas tylko na weekend ale potem ich zabral do nas ....do polski nie mozemy wrocic ,nie mamy jak w tej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 traktuj ja normalnie jak jej brata i nie reaguj na jej glupie zachowanie to moze w koncu jej sie znudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlodamamusia20 0 Napisano Kwiecień 21, 2014 Wlasnie chodzi o to ze probowalam ,tyle razy ze ona i tak i tak ma mnie w d***e ,najlepiej jak by tylko sama z tata byla .....przez te zachowanie jej normalnie nie nawidze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 14 letni syn? to ile on ma lat? idź sama do psychologa bo jak się bierzesz za tatuśka to ewidentnie masz z głową. Kibicuję młodej żeby ci dij****** co ci nie pasi, ze corka robi ojcu masaż? ja prdl. gdzie ty masz mózg/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nowa partnerka Napisano Kwiecień 21, 2014 Dlaczego sie zgodziłaś na to, żeby te dzieci z wami zamieszkały? JA CI POWIEM DLACZEGO. Nie miałaś nic do gadania, bo jesteś od faceta uzależniona finansowo. Wiele razy juz wam mówiłam, że jak wiązać się Z dzieciatym rozwodnikiem to tylko jak jesteście niezależne finansowo - inaczej będziecie w tym układzie NIKIM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 to tez miej ja w d***e ;) niech sobie bedzie czasami sama z tata bo kazde dziecko tego potrzebuje ale niech jej maz wteedy wytlumaczy ze ma cie szanowac skoro podajesz jej obiad i po niej sprzatasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 Musisz ja ignorować. Nie bądź ani miła ani niemiła, neutralna i proszę nałożyć na 9-łatkę obowiązki,to juz duża dziewczyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość macocha86 Napisano Kwiecień 21, 2014 Dlaczego sie zgodziłaś na to, żeby te dzieci z wami zamieszkały? JA CI POWIEM DLACZEGO. Nie miałaś nic do gadania, bo jesteś od faceta uzależniona finansowo. Wiele razy juz wam mówiłam, że jak wiązać się Z dzieciatym rozwodnikiem to tylko jak jesteście niezależne finansowo - inaczej będziecie w tym układzie NIKIM ---- Potwierdzam 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 mała umie liczyć i wie, że ona mogłaby być jej starsza siostrą ale na pewno nawet nie zastępczą matką. Wie to i widzi, ze poleciałaś na żłób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 Dlaczego sie zgodziłaś na to, żeby te dzieci z wami zamieszkały? JA CI POWIEM DLACZEGO. Nie miałaś nic do gadania, bo jesteś od faceta uzależniona finansowo. Wiele razy juz wam mówiłam, że jak wiązać się Z dzieciatym rozwodnikiem to tylko jak jesteście niezależne finansowo - inaczej będziecie w tym układzie NIKIM ---- Potwierdzam 100% ahahahaha a po co niezależnej i zaradnej dzieciaty rozwodnik? Po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 Nie przesadzaj. Można się zakochać w dzieciatym rozwodniku będąc zaradna i niezależną finansową. Powodzenia w znalezieniu kogoś wolnego, bez zobowiązań np po 30 w dobie tylu rozwodów itd, więc nie przesadzajmy. Natomiast zgadzam sie, bo także prze zto przechodziłam - jak rozwodnik to to w życiu nie można być od niego zależnym i nie pozwolić na zrobienie z siebie 5 koła u wozu i usługiwacza jego małym książetom i księżniczką. Do autorki : i co ty teraz głupia zrobisz? Nawet nie masz jak odejść z tym dzieckiem bo nie masz za co, a bedzie jeszcze gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 olej gówniarę, nie reaguj na nią niech po tobie spływa czy ona isę cieszy czy tupie nóżką traktuj jak powietrze to zobaczy, że nic nie wskóra gotujesz, stawiasz wszystkim - zje, dobrze, nie zje, jej problem nie sprzątaj za nią, nie pierze, powiedz, że to nie są twoj obowiązki i jak zasłuży dobrym zachownaiem to ty się chętnie odwdzięczysz ja tak robię swojemu (własnemu) dziecku, bo też mam córkę tyle, że 11 lat ale jak pokazuje humory to zabieram wszystkie przywileje i ją olewam, ona po jakimś czasie sama przeprasza i wszystko wraca do normy wiem, że inaczej ze swoim i naczej z obcym, ale tym bardziej bym zacisnęła zęby i nie dała sobei wejść na głowę traktuj ją adekwatnie - to mała, zagubiona dziewczynka która nie radzi sobie z emocjami i nie wie jak to pokazać, więc pokazuje jak umie, jest wredna, pyskuje, buntuje się - dzieci tak mają co jakiś czas jest próba sił, ważne, żeby się nei uginać :) powodzenia! uszy do góry, jak poczujesz się wyższa i mądrzejsza od niej to jej zachownaie przestanie cię męczyć i zaczniesz olewać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlodamamusia20 0 Napisano Kwiecień 21, 2014 Moj maz ma 33 lata nie polecialam na kase bo sama pracuje tez , Moze i sie wp******ilam w dzieci ale jak na swoj wiek jestem dojrzalsza .....na poczatku bylo oki wszyatko a teraz juz nie .....co mi przeszkadza masaz ze robi ?no przeszkadza bo to chore dla mnie ! Ze 9 letnie dziecko siada na niego i mu masuje cialo i caluje go tak jak normalna kobieta ...to nie sa zwykle buziaki tylko calusy w plecy i wzrok na mnie .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 Coś prorokuje że ci tego misia zamkną jako pedofila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 Nie rób kanapek, nie podawaj żarcia pod nos, nie pierz aż nie będzie miała w czym chodzić .Kiedy się zdziwi,że niczego nie ma, powiedz ,, sorry moja droga ,niby z jakiej racji mam koło ciebie skakać? Nie mam takiego obowiązku,przecież nie jestem twoją matką. Zobaczysz jak rozwydrzonej smarkuli opadnie szczena. Spuści z tonu to i Ty możesz łaskawie dać się udobr*****. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 Czemu nie powiesz mężowi, że nie masz zamiaru nic koło małej robic dopóki nie zacznie cię szanować? Szanuj się kobieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlodamamusia20 0 Napisano Kwiecień 21, 2014 On mowi jej ze tak nie moze robic ale ona nawet ostatnio mu do kibla weszla jak sie kapal ....byla taka sprawa ze w pokoju kochalismy sie a w drzwiach nie mamy zamka to weszla do pokoju jak jej powiedzialam zeby wyszla to stala i podeszla i koldre chciala zdjac ..moze wyda to sie glupie ale nawet przy awanturze z jej bratem bo sie klocili ,przyszla do mnie i powiedziala ze cytat"poczekaj jak pojdziesz spac "druga sprawa pytala sie mnie czy jak moj syn bedzie sie kapac sam w lazience to wejdzie i bedzie lala zimna wode na niego " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlodamamusia20 0 Napisano Kwiecień 21, 2014 Juz mowilam ,ale on przy kazdej awanturze wypomina mi ze to sa jego dzieci i mam je szanowac ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 To ten facet w kiblu sie kąpie? No totalna patologia. I na dodatek pie/rzy/cie sie przy dziecku. Powinni was oboje zamknąć, albo w cyrku pokazywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlodamamusia20 0 Napisano Kwiecień 21, 2014 Posluchaj czlowieku w lazience sie kapie a wlazience tez jest kibel !albo ty jestes chory i uposledzony albo nie wiem .....po drugie kochamy sie u nas w sypialni ....kiedy byl juz wieczor ....moze ktoa madry mi powie co mam zrobic bo widze ze tu sam kretyn sie ttlko wypowiada ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 co za dziecko masakra :O zrob tak jakktos wspomnial, nie szykuj jej nic to sie zdziwi. albo daj proszek miske niech sama pierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 Proste - wysłać dziecko do psycholga, w szwecji ci u nich dostatek, opowiedzieć psychologowi co robi mała. Koniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach