Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do dojrzalych Pań porady dla młodej 21 letniej jak życ zeby było dobrze

Polecane posty

Gość gość
Szanuj się i pomyśl dwa razy zanim coś zrobisz. Tylko tyle.

Gość Pomidorrorrr
Szanuj się -to żaden przykład. To tak, jakby osobie z Afryki powiedzieć: przestrzegaj higieny. Nie można dać jakiś rad, przykładów z czym i jak się szanować?:P

Gość gość
rada dla heloizy - idz do psychiatry, psychologa, ginekologa, wenerologa, dietetyka,kosmetyczki i chirurga plastyka

Gość Pomidorrrorrrr
co do Heloizy: ktora dziewczyna chciałaby na męża filozofa?:D:D:D:D chyba takie nie istnieją:D

Gość gość
Szanuj się czyli zawsze doceniaj własną godność. Autorka ma 21 lat, doskonale wie, co oznacza szacunek dla samej siebie.

Gość Pomidorrorrr
ja znam takie zasady: - nie przebierać za bardzo w chłopakach, bo zostaniesz sama; - po studiach nie ma już w czym wybierać wśród chłopaków; lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu; - niech co najmniej jedno z was ma mieszkanie na start w życie; - niech twój chłopak będzie z ciut niższej ligii od Ciebie, chyba że jesteś dobra w usidlaniu; - jak już jesteście ze sobą, to zaciągnij go do ołtarza; - nie rób za niego wszystkiego, daj się wyręczać i traktuj to jako przysługę dla niego, że może coś robić, choć nigdy do tego się nie przyznawaj;) a przysługami go obdarzaj.

Gość Pomidorrorrr
Ale takie rady mogą się przydać nietylko autorce;P Nie można podać jakiś przykładów? To tak olbrzymymi problem? Przecież jak się pożyło trochę, to się ma jakieś spostrzeżenia.

Druga mądrość mojego ojca Wszystkie baby są takie same ale traktuj je jakby każda była jedyna w swoim rodzaju Dodam że miał 3 żony ale mnie tylko jednego :(

Gość Pomidorrrorrr
Wszyscy faceci też są tacy sami, miałam już 4 chlopaków:D

Gość gość
Nie bierz gołodupca, mało zaradnego bo całe życie Ty będziesz musiała ciągnąc ten "WóZ".Miłośc jest tylko przez pierwsze 3-7 lat potem zmienia się w przyjażń lub "samotny" zwiazek. Bądż zawsze nie zależna od mężczyzny. To tak z grubsza ale wazne. Wszystkiego naj...