Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GłupekJeden

Czy ona wie, że mi się podoba?

Polecane posty

Gość gość
A zrobiła cokolwiek żeby ci pokazać ze nie jest zainteresowana? Np. Powiedziała ze ma chłopaka? Jak nie, to jest zainteresowana

Gość gość
moze zajętych sie obawia

Gość GlupekJeden
Trafiłaś siostro :-) Ale ona od dawna wie, ze jestem zajęty :D i nie wyglada żeby jej to przeszkadzało

Gość gość
Ona jest zajęta i ma ciebie gdzieś

Gość mrsHouse
Chyba jednak jej przeszkadza, skoro mimo wszystko trzyma cie na dystans. Probuj szczescia:-D

Gość gość
Pewnie jesteś nie zajęty, a żonaty i jesteś zwykła kreaturą która miesza niewinnej dziewczynie w głowie. Mam nadziejeze jednak wcale na ciebie nie leci a tyjestes zwykłym frustratem ktory by chciał.

Gość gość
ona ma schizę, tak często bywa wydaje im sie że to ona na niego a prawda jest inne

Gość gość
Zgodzę sie z poprzedniczką, gdy dziewczyna zaszufladkuje mężczyzne do kategorii "przyjaciel" cięzko jest z niej juz przeskoczyć na chlopak, więc uważaj jak długo chcesz sie z nia w to bawić. Też mialam taką sytuacje i sama nie poszlam o krok dalej, bo skoro on nie chce tego zrobić, to ja nie chcę faceta, który na ten krok się nie odważy, bo sie bede bala że potem za każdym innym razem będe to musiala ja go ciągnąć za rekę.

Gość gość
D**ek ma dziewczynę lub żonę. Jeśli go jakkolwiek zaszufladkowala to jest głupia suka. Powinna mu jasno wyjaśnić gdzie ma wracać a nie umawiać sie z nim na piwo. Co ona sobie wyobraża szmata

Gość gość
Pewnie myśli ze zostawi dla niej inna bo jest wyjatkowa

Gość gość
Ona juz ma miłość

Gość GłupekJeden
Tak jestem zajęty, wiec dlaczego ona ze mną flirtuje? Czy tylko mi sie wydaje? Jeśli umówi sie ze mna na to piwo, to już przecież na oficjalu bede wiedział ze i ona czegos chce.

Gość gość
Wiec co biadolisz? Umów sie i wtedy nam napisz

Gość gość
Głupia cipka sie pewnie z tobą umowi

Gość gość
No to już wiesz dlaczego chce ale sie boi.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość D**ek ma dziewczynę lub żonę. Jeśli go jakkolwiek zaszufladkowala to jest głupia suka. Powinna mu jasno wyjaśnić gdzie ma wracać a nie umawiać sie z nim na piwo. Co ona sobie wyobraża szmata 21.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Pewnie myśli ze zostawi dla niej inna bo jest wyjatkowa 21.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ona juz ma miłość lapka.gif 21.04.14 [zgłoś do usunięcia] GłupekJeden Tak jestem zajęty, wiec dlaczego ona ze mną flirtuje? Czy tylko mi sie wydaje? Jeśli umówi sie ze mna na to piwo, to już przecież na oficjalu bede wiedział ze i ona czegos chce. 21.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wiec co biadolisz? Umów sie i wtedy nam napisz 21.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Głupia c*pka sie pewnie z tobą umowi 21.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość No to już wiesz dlaczego chce ale sie boi. 12