Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka_94

Spozniony okres, brak bolu piersi.

Polecane posty

Gość milka_94

cześć, nigdy wcześniej mi sie nie zdarzyło, zeby nie bolaly mnie piersi przed okresem, okres powinnam dostac 17 kwietnia a jest dzis 21 i od okolo 2 tygodni musze bardzo czesto chodzic do toalety, dzis rano wymiotowalam od razu po wstaniu z łózka, nie ma mowy tutaj o zadnym zatruciu ponieważ jadlam tylko domowe świeże jedzenie. Dodam jeszcze, ze lekko odrzuca mnie od papierosów. Nie zabezpieczamy sie z mezem, stosujemy tylko seks przerywany. Zastanawiałam sie nad ciaza ale testu jeszcze nie robilam bo ciagle jednak na ten okres czekam, miala ktoras z was taka sytuacje ? z gory dziekuje za odpowiedzi i przepraszam jesli wybralam zla kategorie forum :)

Gość gość
sex przerywany nie chroni.przed ciaza:D

Gość milka_94
Wcale sie przed ciaza nie bronimy, nie byli bysmy smutni gdybym zaszla w ciaze :)

Gość gość
ciazy ci moj krzyz?

Gość gość
Zrob test tu wròzek nie ma

Gość milka_94
test chce zrobic w czwartek, po prostu myslalam, ze moze jest tu jakas kobieta ktora zawsze miala bolesne piersi przed okresem i tez jej sie ktoregos razu ten bol nie pojawil i mimo tego okresu dostala :)

Gość milka_94
moze wypowie sie kobieta, ktora byla w podobnej sytuacji ?

Gość gość
ja tak miałam;) zawsze przed okresem bolały mnie piersi, plecy, byłam nadpobudliwa, wyskakiwały krosty na twarzy a jakieś dwa miesiące temu okres spóźnił mi się około tygodnia i nie zapowiedziały go żadne objawy.

Gość milka_94
Dziekuj***ardzo za odpowiedz :) Moze ja tez tak bede miala, zobaczymy, poczekam do czwartku\piatku i jesli nie dostane tego okresu to zrobie test

Gość milka_94
moze ktos jeszcze sie wypowie ? :)

Gość gość
Ja Ci odpowiem :) Zrób test!!!!!!!!!!!!!!! Alb ewentualnie wyciągnę szklaną kulę i Ci powróżę!

Gość milka_94
Zrobilam dzis test, wyszly dwie kreseczki :) co prawda ta druga kreseczka jest dosc blada ale jest :)

Gość gość
gratulujemy :)