Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z nim zrobić

tekst Bardzo mi się podobasz

Polecane posty

Gość co z nim zrobić

co ma zrobić kobieta na taki tekst faceta

Gość gość
cieszyc sie :classic_cool:

Gość gość
Jak to co , zalezy czy facet ci sie podoba czy nie ? Mnie jakby sie podobał to bym powiedziała dziekuję , to miło z Twojej strony i usmiech bym pusciła .Jeżeli by mi sie nie podobał a puscił by taki tekst napisałabym dziekuję ale chce być z Toba kolegą - koleżanką :)

Gość co z nim zrobić
no niekoniecznie... podrywa mnie starszy mężczyzna i ciągle mi to powtarza, a ja jestem tak skołowana, ze już zatraciłam instynkt samozachowawczy i nie umiem odpowiednio zareagować tak, aby go nie zranić, ale jednoczesnie nic nie przekreślać ja nie wiem czy coś czuje do niego, raczej nie, narazie jest to etap podrywu i to dość intensywnego z jego strony, a ja jak ten cielak nie jestem ani na tak, ani na nie i zwyczajnie nie umiem się zachować jak słyszę takei słowa na komplementy odpowiadam 'dziękuje' a na powyższy tekst...hmm co radzicie

Gość mrsHouse
Uciekac, pewnie jakis zboczeniec

Gość co z nim zrobić
nie, nie zboczeniec

Gość co znim zrobić
dodajmy że zawsze podrywają starzy kawalerzy albo jacyś napaleńcy również w starszym wieku , przystojni młodzi to nawet popatrzeć w moją stronę nie chcą.

Gość co z nim zrobić
rozumiem że wcale nie chciałaś się podszyć, tylko masz problemy z pisownią w ojczystym jezyku

Gość co z nim zrobić
podpowie ktoś jak zareagowac na takie słowa, co zrobić co powiedzieć

Gość gość
dziękuję

Gość gość
podrywać i cieszyć się, seksu przeciez byc nie musi

Gość gość
olać gościa na takie słowa. on myśli o zamoczeniu, nic więcej.

Gość gość
dziwni jesteście dlacxzegp tak gadacie. a jak niby facet ma podrywać i od kiedy podrywanie to coś złego jak młody powie 'bardzo mi sie podobasz' to umiera z miłosci a jak powie to starszy to juz chce tylko zamoczyć jesteście hipokrytami i tepymi prymitywami poniżej jakiegokolwiek poziomu każdy pragnie miłosci i bliskości bez względu na wiek i kazdy każdemu się moze podobać

Gość gość
pytanie było jak GRZECZNIE zareagować, co powiedzieć a nie olać

Gość gość
powiedzieć: dziękuję, nie jestem zainteresowana i nie robić z tego powodu problemu. każdy być może chce być kochany, ale stary dziad niech poszuka sobie kogoś w swoim wieku.wielu jeszcze będzie tak mówiło. czy za każdym razem, kiedy to usłyszysz założysz kolejny temat? mnie mówią codziennie podobne słowa, ale ja cenię siebie i starzy ludzie nie interesują mnie, poza moimi rodzicami.

Gość gość
widać że cenisz siebie i swoich rodziców ale innych ludzi juz nie bardzo taka fałszywa moralnosć zadbany 50-latek to nie jest stary facet a tobie wspólczuję wsiowego podejścia do zycia i nie, ja nie będę zakłądac tematów, bo nie mam takeigo problemu

Gość gość
fałszywą moralnością możesz pochwalić się sama bowiem połechtało cię, że ktoś ci powiedział, że mu się podobasz, dostałaś radę, ale ty masz i tak swoją gotową odpowiedź. po co zakładasz tematy, skoro denerwuje cię czyjaś odpowiedź. ludzi cenię, ale za logiczne myślenie, a tobie radzę zajrzeć do słownika i poczytać o tej "fałszywej moralności' :P

Gość gość
wspólczuję ci, naprawdę nie umiesz czytać ze zrozumieniem tępak

Gość oligamiranitus
Co ma zrobić "kobieta"?Rozłożyć nogi bo on spragniony :classic_cool:

Gość gość
mój maż jest starszy ode mnie o 18 lat i jestem szczęsliwa już wiele lat z nim, więc jak podrywa to moze zakochany

Gość gość
też nie rozumiem tych dziewuch, które się prowadzają ze star******* takie jesteście słabe, że tylko dziadki was chcą?