Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powinni karac ludzi ktorzy maja za duzo dzieci

Polecane posty

Gość gość

Kazdego ktorego nie stac na kolejne, a robi kolejne dziecko bo mu sie kondoma nie chcialo zalozyc , powinien dostac grzywne albo dwa lata paki. To jest zncanie sie nad ludzmi, powolywanie zycia jak sie nie ma pieniedzy na to

Gość gość
nie powinna byc darmowa aborcja i tyle ..... bo bogatych w polsce na to stac . biednego i na dzieci i na aborcje nie stac . taki kraj KATOLICK,

Gość gość
Kazdy powinien skladac podanie o pozwolenie na dziecko i udowodnic zarobki

Gość gość
słusznie

Gość gość
Wszyscy tego chca a nikt tego nie wprowadzi, bo kosciolowi sie to nie podobaloby. A ile cierpien mozna by uniknac. Nieodpowiedzialnych ludzi trzeb karac. Kazda samowola na tym polu powinna skutkowac jakas kara

Gość nie naiwna
wreszcie mądry i słuszny wątek na kafe

Gość gość
tiaaa zażądaj jeszcze aby przyszli rodzice mieli licencję na wychowanie dziecka, bo kasa to nie wszystko nie każdy kasiasty człowiek nadaje się na rodzica, często bogaci i wykształceni ludzie tworzą patologiczne rodziny i wychowują zaburzone dzieci

Gość gość
jesteś niesamowitym debilem. ja mam 4 rodzeństwa. żyliśmy w biedzie a teraz mam 6tyś miesięcznie. odwiedzamy się z rodzeństwem na wzajem i pomagamy. nie powinno się karać. państwo powinno pomagać biednym i likwidować patologie np. pomóc uwolnić się żonie od męża alkoholika a nie zabierać jej dzieci z patologicznego domu,bo tej patologii można zaprzestać!

Gość gość
Hahahaha patologia u bogatych nie jest tym samym co brak jedzenia, brak niezbednych rzeczy, zimno, brud, pchly, robale.

Gość gość
w UK jak chcesz psa ze schroniska to musisz odpwiedziec na setki pytan , udowodnic ze cie stac na jego szczepienia , ubezpieczenie , itp . Zeby nie bylo za latwo to masz kontrole w domu czy pies bedzie mial warunki . Tak powinno byc w Polsce jesli chodzi o posiadanie dzieci . Przykre ale prawdziwe .

Gość gość
Panstwo nie pomaga biednym, to niech chociaz zapobiega biedzie.

Gość gość
w UK jak chcesz psa ze schroniska to musisz odpwiedziec na setki pytan , udowodnic ze cie stac na jego szczepienia , ubezpieczenie , itp . Zeby nie bylo za latwo to masz kontrole w domu czy pies bedzie mial warunki . Tak powinno byc w Polsce jesli chodzi o posiadanie dzieci . Przykre ale prawdziwe .

Gość gość
przeprowadzcie sie do Chin - tam to działa,

Gość bryyy
wystarczy edukowac ludzi marginesu , bo zazwyczaj w takich domach patologicznych i biednych jest po 10 dzieci

Gość gość
nawet nie wiesz co to patologia. w tych czasach patologia to nałogi np. alkohol , narkotyki a nie k***a pchły, bo pchły to pewnie masz ty

Gość gość
Dokladnie, ludzi traktuje sie gorzej od psow. Dziecko powinno miec godziwe warunki do rozwoju, a nie bawi si dwoma patykami i wyobraza sobie ze to lalka. Albo lize sopel i udaje ze je loda

Gość gość
jej 6 tys miesiecznie to szal doslownie . wiesz ile kosztuja prywatne lekcje ang ale 2 dzieci na miesiac ?

Gość gość
nie muszę prywatnie uczyć dzieci angielskiego,bo znam go biegle.

Gość bryyy
napisałam biednych i patologicznych.........nie, że bieda równa się patologia wiec może jakieś przepraszam...........

Gość gość
Patologia bierze sie z biedy. Ludziom nerwy puszczaja, bo ich na nic nie stac, rozpadaja sie rodziny, zaczynaja awantury, alkohol, papierochy. U mnie nikt nie pil, a jak przyprowadzilwm kolezanke z lalkami barbie, to moj ojciec ja wyprosil, a mnie spuscil manto. Ja oczywiscie nie mialam zadnej lalki. I kto mu udowodni ze jest patologiczny? Niejeden debil powie, wspanialy czlowiek, surowy.

Gość gość
mieszkalam w lodzi w centrum - piekna kamienica wielkie mieszkania obok slynna Piotrkowska .... a za nami ulica kamienna ups patologia , mieszkania po 17 m2 , ubikacje na dole . Oczywiscie po kilkoro dzieci - bez opieki godzinami na dworze , matka pijana , albo bidna jak mysz . ja mysle ze powinny byc tez kontrole w patologji i sterylizacje przymusowa narkomanek i alkocholiczek . wiem strasznie brzmi ale by pomoglo .

Gość gość
mieszkalam w polsce wiem ile to 6 tys na rodzine . zalezy kto czego oczekuje i czu jest sam , czy ma dzieci itp , gdzie mieszka .

Gość gość
Dokladnie, ludzi traktuje sie gorzej od psow. Dziecko powinno miec godziwe warunki do rozwoju, a nie bawi si dwoma patykami i wyobraza sobie ze to lalka. Albo lize sopel i udaje ze je loda \XX akurat zabawa patykami i wyobrazanie,ze to lalka jest bardzo dobrze, rozwija wybraźnie tworcza, najprostsze zabawki sa najlepsze.

Gość gość
Tu naprawde nie chodzi o tych ludzi ale to dobrem dzieci powinni sie kierowac rzadzacy. Myslicie ze latwo udowodnic patologie? Ktos nie pije, nie bije, chodzi do kosciola. A w domu caly czas spiecia, brak rozrywek, przyjemnosci, zazdrosc, agresja ukryta.ludzie powinnimiec tyle dzieci na ile ich stac. Jak robia bezmyslnie, bo musza sie podupczyc, bo nudno , bo stres to obciac im jaja jak mozgu nie maja

Gość gość
Tak bardzo rozwija wyobraznie, potem nie mozesz sobie nawet nic lepszego wyobrazic, i ieszcze jak dorosnie twierdzi ze takie zabawki sa najlepsze bo on innych nie mial