Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutooockA

Poronilam?

Polecane posty

Gość tutooockA

Spoznial mi sie okres, wiec postanowilam zrobic test ciazowy. Wyszedl pozytywnie. Pozniej zrobilam jeszcze dwa, na ktorych tez byly dwie kreski. Bola mnie piersi i podbrzusze, wydaje mi sie, ze brzuch tez mi troszke urosl, wspolzylismy bez zadnego zabezpieczenia, Lukasz, bo tak ma na imie moj chlopak skonczyl do srodka, gdy mialam pierwszy dzien plodny, wiec to wszystko swiadczy o ciazy. Dodam tez, ze okres zawsze mialam bardzo regularny. Duzo stresu sie najedlismy z moim chlopakiem, poniewaz oboje jestesmy mlodzi. Ja mam 17 lat, a on 19. Balismy sie i stresowalismy. Rodzice wszystko bardzo dobrze przyjeli, bez krzykow i wgl. Mimo wszystko balismy sie o przyszlosc, przez co duzo sie stresowalam. Ostatnio coraz bardziej i czesciej boli mnie podbrzusze. Dzis, gdy spoznia mi sie okres 14 dzien dostalam tak jakby krwawienia, tylko, ze jest ono tak jakby krew z sluzem. Nie ma to tez naturalnego 'okresowego' koloru tylko taki brazowawy. Boje sie. Nie wiem co to znaczy. Prosze o szybka odpowiedz. Pozdrawiam.

Gość gość
na co czekasz ? do szpitala... albo dzwonn po ginekologac.

Gość gość
koniecznie , moze uda sie uratowac ciąże podajac leki na podtrzymanie...

Gość gość
Nie bardzo rozumiem wasz tok myślenia. Nie zabezpieczacie się a potem strach bo ciąża. Teraz gdy masz pewność ciązy i pojawiło się krwawienie to nie wiadomo na co czekasz i czemu piszesz tu zamiast iść do lekarza.

Gość gość
do lekarza,może to zwykłe plamienie, ja miałam plamienie przez nadżerkę.

Miałam podobnie , szybko jedź do szpitala, ja lezalam tydzień i potem było ok.