Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks bez zabezpieczenia przed okresem.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie. Wczoraj z Moja dziewczyną poszliśmy na imprezę i wypiliśmy sporo. Wróciliśmy do mnie i kochaliśmy się bez zabezpieczenia nie wiem co nam strzeliło do głów ... Byliśmy pijani ale wiedziałem kiedy wyjąc i nie spuściłem się w nią ale później wsadziłem go znów bez żadnego oczyszczenia go z resztek spermy. I teraz nie wiemy co myśleć żałujemy że nie zrobiliśmy tego w zabezpieczeniu. Rano moja dziewczyna dostała okresu a słyszałem, że podczas miesiączki zajście w ciąże jest mało prawdopodobne a ja nie doszedłem w niej więc nie wiem czy słusznie obawiamy się. Nasze obawy są słuszne czy raczej nie ?

Gość gość
skoro ma okres to nie ma szans na ciążę. I tyle.

Gość gość
a właśnie że szansa jest ale tylko wtedy kiedy ma krótkie cykle

Gość gość
a właśnie że szansa jest ale tylko wtedy kiedy ma krótkie cykle

Gość gość
Dostała okres kilka godzin po stosunku bo wróciliśmy do domu bodajże koło 3 w nocy a dostała rano o 9 może

Gość gość
Szansa na co? Na to że plemniki które zostały w niej po takim włożeniu członka przetrwają kilka dni okresu a potem jeszcze kilka dni do owulacji? Weź przestań bo to nawet nie jest śmieszne.

Gość gość
Nie pytaj tylko bzykaj dalej.

Gość gość
Jesli na drugi dzień dostała okres, oznacza to, że miała dni niepłodne i zapłodnienie jest niemożliwe. Zresztą sama może je sobie określać np obserwując śluz. Fajne są też testery na ślinę np Afrodyta