Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje cialo jest okropne !

Polecane posty

Gość gość

1. Mam cellulit na ciele , nabardziej na nogach < uda> 2. Mam wagry na tylku i dekolcie < pomocy !> 3.Jestem plasa na tylku . jak to zmienic? 4. mam krosy na rekach i nie moge sobie z tym poradzic . to wszyskto . te wagry na tylku i dekolcie < nie tylko dekolt ale tez piersi> czy ktos zna na to sposob ?

Gość gość
ja też mam cellulit i też chce sie go pozbyc ;) mam 20 lat ;) jak chcesz to możemy sie we dwie mobilizować nawzajem tu na forum ;) bo wydaje mi sie że dobrym sposobem byłby co drugi dzień peeling z kawy i dobry balsam ujedrniająco- nawilżający (koniecznie) i picie duuużej ilości wody oraz rezygnacja ze słodkiego i solli ;) na wągry niestety nie wiem co.. może dermatolog coś by pomógł? Płaska na tyłku również jestem i mam na nim początki cellulitu i tu bardziej bym sie opierała na właśnie peelingach, balsamach i oczywiście cwiczeniach ! z krostami również udałabym sie do dermatologa. on od razu i najlepiej doradzi ;) albo drożdze które oczyszczają całkiem organizm z toksyn.. co Ty na to żebyśmy razem sie mobilizowały do zadbania o siebie ?;)