Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takim zachowaniu mojego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy ze sobą na codzien, oprocz piątków, sobot i niedziel,bo zjedzamy ze studiow na weekend do domu.Wczoraj widzielismy sie od 14-20, a dzis on pojechał z rodziną do swojej rodziny. U mnie tez byli dzisiaj goscie. Wszyscy o niego pytali,ghdzie jest i mowili mi,ze biedna sama dzisiaj siedze. Czy uwazacie,ze jak mieszka ze mna na codzien,to w swieta tez powinien ze mna byc? Oni sie smieja,ze ma 22 lata,a jeździ z rodzicami do dziadków.

Gość gość
no i bardzo dobrze że jeźd******ońcu to są święta, które powinno spędzać się z najbliższą rodziną.

Gość gość
chłopiec ma 22 lata a ta juz chce mu siedzieć na łbie codziennie włącznie ze świętami ,byle uczepić sie jakiegoś chłopa i go trzymać, masakra w tym zacofanym kraju

Gość gość
weź mu troche odpuśc.. wiadomo że jesteście razem ale z Tobą spedza czas ciągle a są świeta i powinien odwiedzic też swoją rodzine. a u Ciebie niech nikt tego nie komentuje bo gdyby chłopak chciał Cie ze soba ziąc do swojej rodziny to pewnie by krecili nosami że nie spedzasz ze swoimi świąt tylko do obcych jeździsz.. a wczoraj przecież tyle czasu razem spedziliście.. daj mu odetchnąc troche.. mój wgl nie jest ze mną w te świeta wiec ciesz sie że mogliście byc razem chociaż chwile i nie narzekaj a tym bardziej nie słuchaj innych. on też codziennie studiuje a jego rodzina już pewnie zapomniała jak on wygląda.. troche luzu dziewczyno ;)

Gość gość
dzieki bardzo :) chyba takiej odpowiedzi potrzebowalam. :):*