Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Co s膮dzicie o takim zachowaniu mojego ch艂opaka

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mieszkamy ze sob膮 na codzien, oprocz pi膮tk贸w, sobot i niedziel,bo zjedzamy ze studiow na weekend do domu.Wczoraj widzielismy sie od 14-20, a dzis on pojecha艂 z rodzin膮 do swojej rodziny. U mnie tez byli dzisiaj goscie. Wszyscy o niego pytali,ghdzie jest i mowili mi,ze biedna sama dzisiaj siedze. Czy uwazacie,ze jak mieszka ze mna na codzien,to w swieta tez powinien ze mna byc? Oni sie smieja,ze ma 22 lata,a je藕dzi z rodzicami do dziadk贸w.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
no i bardzo dobrze 偶e je藕d******o艅cu to s膮 艣wi臋ta, kt贸re powinno sp臋dza膰 si臋 z najbli偶sz膮 rodzin膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ch艂opiec ma 22 lata a ta juz chce mu siedzie膰 na 艂bie codziennie w艂膮cznie ze 艣wi臋tami ,byle uczepi膰 sie jakiego艣 ch艂opa i go trzyma膰, masakra w tym zacofanym kraju

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
we藕 mu troche odpu艣c.. wiadomo 偶e jeste艣cie razem ale z Tob膮 spedza czas ci膮gle a s膮 艣wieta i powinien odwiedzic te偶 swoj膮 rodzine. a u Ciebie niech nikt tego nie komentuje bo gdyby ch艂opak chcia艂 Cie ze soba zi膮c do swojej rodziny to pewnie by krecili nosami 偶e nie spedzasz ze swoimi 艣wi膮t tylko do obcych je藕dzisz.. a wczoraj przecie偶 tyle czasu razem spedzili艣cie.. daj mu odetchn膮c troche.. m贸j wgl nie jest ze mn膮 w te 艣wieta wiec ciesz sie 偶e mogli艣cie byc razem chocia偶 chwile i nie narzekaj a tym bardziej nie s艂uchaj innych. on te偶 codziennie studiuje a jego rodzina ju偶 pewnie zapomnia艂a jak on wygl膮da.. troche luzu dziewczyno ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzieki bardzo :) chyba takiej odpowiedzi potrzebowalam. :):*

Udost臋pnij ten post