Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od roku się nie kochałam

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj mija rok odkąd się nie kochałam :P jakoś nie interesują mnie przygodni sex, musi zaiskrzyć poczuć to coś. ale dzisiaj mam wyjątkową chcice Live is brutal :P

Gość gość
Niektórzy się ponad 20 lat nie kochali i mają takie zsiniałe jądra/"swędzące" muszelki, że sobie nie wyobrażasz :P

Gość gość
Rok to pikuś, ja już prawie 2 lata nie byłem z kobietą, bo też przygodny seks mnie nie kręci.

Gość gość
A skad jestes dziewczno?

Gość gość
rocky 1990 czyżby prawiczek?

Gość gość
Ja po rozwodzie trzy lata miałem wstręt do kobiet wszelakich Po trzech latach spotkałem cudowną kobietę,która przypomniała mi jak piękny może być seks... A ja już niestety nie mogę.... :( Organizm chyba za bardzo się odzwyczaił Chyba sięgnę po viagrę... Nie warto mieć takich długich przerw!

Gość gość
z Poznania

Gość gość
Dwadzieścia trzy... Jak byłem trochę młodszy to liczyłem na jakąś więź, na romantyczność, na "kochanie się" a nie "uprawianie seksu"... Teraz chcę coraz częściej po prostu "zamoczyć" i trochę rozładować to ciągłe napięcie seksualne.

Gość gość
Ja od lutego i tez mnie trafia Nie mam faceta, przygodni seks nie dla mnie wiec pozostaje zycie w celibacie Panie singielki jak sobie radzicie z brakuem seksu bo przeciez masturbacja to nie to samo :/

Pozwolę sobie napisać że ja szukam kobiety chcącej podarować lub odsprzedać noszone rajstopki. A może jest tu ktoś taki?

Gość gość
Autorko a dlaczego masz taka dluga przerwe

Gość romek333
mam stare gumowce , skarpetki moze załatwie tez starego kondoma -dai znac...

Gość gość
No piszcie bo fajny temat

Gość gość
Długa przerwa bo jak narazie nie mam nikogo na poważnie :)

Gość gość
a na niepoważnie nie potrafisz?

Gość gosc12312
dla mnie nie musi byc uczucia ale iskrzyc musi tzn ten pociag... musi byc . ale ogolnie nie potrafie odmawiac kobietom nie zdazylo mi sie;p

Gość gość
ty po czesku piszesz?

Gość gość
po dwóch latach celibatu stwierdziłam ze to już takie odległe,,, po 3ech lekko mnie nosiło,a teraz to nawet nie mam czasu liczyć ile tej przerwy jest dla mnie też musi być "to coś",musi zaiskrzyć,bez uczucia nie potrafię,,,choć nawet nigdy nie próbowałam

Gość jola24843
rozumiem, że chodzi wam o kopulację, tak jak to robi suka z psem, tak? Ja np. kocham się co noc platonicznie, orgazmy też mam i to jakie czyste. Polecam. 👄

Gość gość
nie jest to dramatem sex z mężczyzną to nie jest jedyna droga do satysfakcji sexualnej,choć jeśli się go kocha-to jest do czego tęsknić :(

Gość gość
nie Jolu suka z psem kopuluje w celu zapłodnienia my tu mówimy o seksie dla przyjemności psy nie odczuwają przyjemności tylko ludzie są uprzywilejowani

Gość gość
Ja juz od 3 lat i zyje, ale chyba niedlugo sie umowie i zaczne sexspotkania

Gość gość
Rok to jeszcze nie tragedia, ja po ostatnim związku miałem awersję do kobiet i dopiero teraz po 2 latach zaczyna mi tego brakować. Bez seksu jeszcze idzie wytrzymać, ale cholernie brakuje mi minetki, strasznie lubiłem to robić i bez tego ciężko się żyje;)

Gość gość
Masturbacja to nie to samo, jak niby sama sobie minetke zrobisz? Wibrator tez nie zastapi prawdziwego penisa. Ehh gdy pomysle o seksie to tesknie za moim bylym.

Gość zadziwiona M
mi też brakuje i też nie potrafię bez uczucia. mam nadzieję, że nic nie jest stałe, więc i mój celibat przeminie, kiedy się zakocham ;)

Gość gość
To fakt, masturbacja zaspokoi człowieka tylko fizycznie i to tylko na chwilę, nie da poczucia bliskości, dotyku, ciepła drugiego ciała, itd... smak i zapach kobiecego ciała to jest to :)

Gość pieknaaa
Ja moge Wam odstapic swojego faceta, zaspokoi Was a ja popatrze:) chcialaby ktoras?:)