Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pogadam z facetem

Polecane posty

Gość gość

hmmm? :)

Gość gość
Ja facet gadaj

Gość gość
jak ci minął dzień ,co milego cie dzisiaj spotkało? :D

Gość gość
Ryby niebraly ,bola mie galy,ciul stoi jak sosna ,robi sie wiosna . A tobie jak zlecialo?

Gość gość
widzę,że walą drzwiami i oknami :-)

Gość gość
hahah dokladnie :D a ja nadal czekam :D

Gość gość
Zacznijmy od najważniejszego: - ile masz lat? - ile masz wzrostu? - ile ważysz? Od tego zależą dalsze losy naszej rozmowy :classic_cool:

Gość gość
21 :D 175 :D 80 kg :D

Gość Maec
Dalsze losy rozmowy zależą raczej od tego, o czym panna chce gadać ;) Bo tylko kretyn wyczyta atrakcyjność fizyczną z numerków, a sama atrakcyjność fizyczna to tylko kawałek tortu.

Gość gość
Zyrafa:-)

Gość gość
175 cm to nic, bardziej przeraża waga. :classic_cool:

Gość gość
chce o wszystkim :D zacznijmy od hmmm .. jakie jest wasze najwieksze marzenie.. :)

Gość Maec
Łał, dziewczyna ma minimalną nadwagę, i ty już "przerażony." Gratuluję zadufania i wąskiej wizji.

Gość gość
no trudno :P jednak przy takim wzroście ,jakiejś tragedii nie ma a i tak probuje ja zmniejszyc ,ale trudno ,nie ma chetnych to nie :)

Gość gość
MINIMALNĄ? Jesteś głupi czy p*****lnięty? :D Atrakcyjność fizyczna jest ważna, bo jeśli dana osoba mnie nie pociąga to nie będzie z tego nic więcej nawet jeśli ma wspaniały charakter. :o

Gość Maec
Atrakcyjność fizyczna nie zawiera się w tym, czy osóbka ma BMI 24, czy 26. A zwłaszcza już nie możesz tego powiedzieć przez Internet na podstawie liczby. Jak możesz, to gratuluję, bo niezły magik z ciebie, ale nie zamierzam cię obrażać porównaniami w drugą stronę... Marzenie to w tej chwili pół na pół próba zbudowania satysfakcjonującego żywota, w którym emocji nie brakuje, ale stresu jest mało... I wykombinowanie cholera czegoś powstrzymującego rozwój albo leczącego pewną chorobę (dziedzina studiów akurat daje na to jakieś nadzieje), bo już drugą bardzo wartościową osobę poznałem, która na to cierpi i w związku z tym szanse dożycia do polskiego wieku emerytalnego ma naprawdę zerowe. Ta pierwsza to mój najlepszy przyjaciel.

Gość gość
nie mnie ją oceniac :D jednak codziennie cwiczona :P

Gość gość
moje zboczone hormony pompują w żyły testosteron kiedy fajna duupa ma podwyższony cholesterol :D

Gość gość
to życze z calego serca jakies leku na tą chorobe :) maec ,ile masz lat?

Gość Maec
Dobijam do dwudziestej trzeciej wiosny na początku wakacji ;)

Gość gość
młody jestes :D czytajac twoje wypowiedzi ,dawałam ci jakies 30+ :P :D

Gość Maec
Teraz młodzież szybko dojrzewa :D Niektórym się to objawia graniem w słoneczko w gimnazjum, a inni brzmią jak ( i zachowują się) staruchy mimo młodego wieku :P Najwyraźniej trafiłem na grupę numer dwa. No i celowo nawet o studiach wspomniałem, żeby nie było, a tu takie oszczerstwa! ;)

Gość gość
to moze powiedz co to za studia ,moze tutaj tkwi rozwiązanie zagadki :D

Gość Maec
To może pozostanie tymczasowo tajemnica na tyle, na ile moja wcześniejsza sugestia już trochę z niej nie zdradziła ;) Jestem również zaskoczony dotychczasową kulturalnością, spodziewałem się, że po twoim "nie mnie oceniać" wybuchnie seria próśb o fotki... a tu tylko jeden pan nie wie, że testosteron jest hormonem i żadne inne hormony go w żyły nie pompują ;)

Gość gość
hmmmm... domyslam sie twojego kierunku :P no wiesz ,moze zebym mniej wazyla to ktos by sie zainteresowal moim tylkiem a tak ..moze odrazu go skreślili :D

Gość Maec
I co poradzisz, jak ktoś lubi kształty nastoletnich chłopców, a społeczeństwo i wychowanie wymaga, żeby ich szukał wśród dziewcząt :P Osobiście mi ciężko własny gust zrozumieć. Najładniejsza dziewczyna jaką widziałem to faktycznie - wysokie, płaskie, szczupłe, ale również za bardzo atrakcyjne postrzegałem koleżanki których panowie z miejsca skreślali, że "za gruba".

Gość gość
no coz ja juz sie pogodziłam ,ze jestem skreslana przez wagę :P to teraz Ty powiedz jak wygladasz ,mniej mniej więcej możesz juz z wizualizować :D

Gość Maec
Osobiście nie mam się za atrakcyjnego fizycznie :/. Twój wzrost, 11-11,5 kg mniej, włosy niedawno ścięte, ale generalnie w superkrótkich chodzić nie lubię, coś z pogranicza BARDZO ciemnego blondu z nutką czerni.

Gość gość
mhy :D a co robisz tutaj na kafe o tej porze? :D

Gość Maec
Ostatnio mnie wzięło, żeby powylewać z siebie te swoje pseduo-30-letnie pomysły i przemyślenia, to szukam jakiś względnie fajnych względnie szybkich forów. W przerwie między 'obijaniem się' a 'obowiązkami'.