Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aborcji nie cofniesz nigdy żałować możesz do końca

Polecane posty

Gość gość

Mama nie spała całą noc.Płakała.Nadal nie wiem, co się dzieje...Słyszę, jak otwieraja sie drzwi gabinetu lekarskiego. Słyszę słowa mojej Mamy. Nazywa mnie ,,problemem". Lekarz mówi że ''szybciutko' może sie pozbyć tego problemu. Tanio.Opłata za śmierć. Ta okrutna rozpacz. Ta gorycz...Co to znaczy? Czy moja Mama chce mnie zabić? Mamo błagam,chcę żyć!!! BŁAGAM! To boli....Kręci mi sie w głowie,wszystko zaczyna wirować. Mamo co się dzieje?! Mamo,pomóż! Pomóż mi! Ten nieprawdopodobny ból!!! Bardzo boli....Wiem,nie słyszysz mojego głosu.Niemego wołania o pomoc...Krzyku starchu,bezbronności i ciszy... Mamo...? Mamo czemu mnie zabiłaś?! Czemu nie pozwoliłaś mi żyć? Tak bardzo chciałem zobaczyć świat. Ten las, w którym tak często spedzałaś czas...Spędzaliśmy go razem,chociaż Ty o tym nie wiedziałaś. Jestem pewny (tak...tak,byłem chłopcem...) że nie zapomnisz mnie do końca życia,Mamo..Tam, gdzie jestem, jest mi dobrze...Kocham Cię,Mamo

Gość gość
A gdy postawiono kwestię: ojciec jest syfilitykiem, matka gruźliczką, mieli już czworo dzieci, z których jedno jest ślepe, drugie umarło przy urodzeniu, trzecie jest głuchonieme, a czwarte gruźliczne. Pojawia się nowa ciąża. Czy radzilibyście ją przerwać? Z pewnością – odpowiedziałoby 95 proc. rodziców. – A więc zabilibyście Beethovena.

Gość gość
Ja p*****le. Propaganda jak w zydowskim filmie

Gość gość
Niejednego Bethovena i Ensteina i niejednego morderce. Coz z tego

Gość gość
powiedz to zgwalconej zbiorowo 14 latce i jej rodzicom . powodzenia

pewnie nie jednego takiego potencjalnego geniusza wyskrobano i co w związku? Odczuwacie tę stratę?

Gość gość
Jest 98% szans , ze wyskrobalas jednak przecietniaka

Gość gość
Dobre! Tylko jedno ale , wszystkie emocje leki , strach bol , zal ktory opisal autor(ka) to sa reakcje takiego juz 8 latka a nie zaplodnionej kom jajowej bez ukladu nerwowego i bez mozgu :)

Gość gość
i jest duże prawdopodobieństwo że któryś z tych zamordowanych mógł wynaleźć lek na rak zresztą to czy to byłyby gebiusze czy nie , nie ma znaczenia nienarodzone rozszarpane dzieci , ludzie walczą sami nie wiedza o co , chcą żeby zabijac , wiec niech się nie zdziwią jak to ich zabija za kilkanaście lat , w końcu postęp idzie szybko , rozne pomysły wpadają go głów

Gość meteoryt
jednej osoby mama dokonala aborcji i do tej pory mysli o tym co zrobila, i sobie wyrzuca ze to zrobila

Gość gość
Pewna osoba miała wiele aborcji, po 50tce trafiła do szpitala psychiatrycznego, czasem mówi o tych dzieciach... ale bardzo często myśli o śmierci o tym że łapie się na "mani" samobójstwa jest osobą niewierzącą a ma syndrom mało tego nie potrafiła byc mama dla dziecka które urodziła........;(

Gość gość
zarodku bez mózgu , jesteś niedouczony , poczytaj trochę więcej , najlepiej opisy lekarzy , i dodatkowo pooglądaj zdjęcia tych zarodków , i filmiki ten zarodek czyli małe dziecko rozwija się , a co do aborcji w niektórych krajach to jest dozwolona w takim miesiącu , ze dziecku rozwinęło się już serce , wszytsko odczuwa , itd. , wiele osob które dokonały aborcji teraz przestrzegają inne kobiety

Gość gość
Swinia 100 razy wiecej czuje od twojego zarodka a mimo to codziennie wp*****lasz mieso

Gość gość
gość A gdy postawiono kwestię: ojciec jest syfilitykiem, matka gruźliczką, mieli już czworo dzieci, z których jedno jest ślepe, drugie umarło przy urodzeniu, trzecie jest głuchonieme, a czwarte gruźliczne. Pojawia się nowa ciąża. Czy radzilibyście ją przerwać? Z pewnością – odpowiedziałoby 95 proc. ...... dlaczego zalozyles,ze 95% , ja tak nie pomylalam.