Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam

Polecane posty

Gość gość

Staramy się z narzeczonym o dziecko. W zeszłym miesiącu okres zaczął mi się 19 (19 marzec 2014), dni płodne przypisywały mi na mniej więcej 29.03-06.04. Kochaliśmy się w tym czasie dosyć często. Teraz okres spóźnia mi się juz ponad tydzień, a do tej pory dostawałam go co do dnia, tak jak wyliczyłam. Czuję, że to za wcześnie bym mogła zajść w ciążę, jednak chciałam dodać że nie stosujemy zabezpieczenia już od listopada. Co prawda miesiączki miałam normalnie, ale już od dłuższego czasu jakieś 3-4 tygodnie, muszę ciąglę chodzić do ubikacji. Kiedyś w ciągu nocy wgl nie wstawałam żeby się załatwić teraz jest to raz nawet dwa razy na noc, a w ciągu dnia nie zliczę. Mam zwiększony apetyt i chyba nawet trochę przytyłam. Przyłapałam się nawet na dziwnych zachciankach i polubiłam rzeczy, których wcześniej nie zbyt mi smakowały. Do tego czuje dziwne ciągniecie w podbrzuszu i pobolewają mnie biodra. Również bolą mnie piersi (myslałam, że to od miesiączki ale nic się nie zapowiada póki co). Czy powinnam zrobić test? I nawet jeśli do zapłodnienia doszło tydzień lub 2tyg temu czy test wykryje ciązę? nie chciałabym się zawieść. Proszę o szybką odpowiedź.

Gość gość
Jeśli spóźnia Ci się okres to zrób test.proste.

Gość gość
poproś o pomoc niebosa swieta Anna i Góra Sw Anny tam jest klasztor Sióstr które modla sie za kobiety w zagrozonej ciazy lub takich któr nie moga zajsc wyslij do nich list z prosba zeby wysłały tobie PASEK i modlitwe do odmawiania adres do nich znajdziesz w necie

Gość gość
omg jak to ci sie spoznia tydzien? kupy sie to nie trzyma,skoro ost mieisaczke mialas 19 marca! toz mamy 21 kwietnia dopiero! nie skomentuje nawet dalszej czesci wypowiedzi bo takie objawy to sa owszem ale duuuuzo pozniej

Gość gość
Ale wspomniałam też o tym, że współżyjemy bez zabezpieczenia już pół roku. Okres miałam ale trwał jakieś dwa dni gdzie normalnie trwał 5-6. Dlatego sugeruje też że mogłam zajść wcześniej i chciałam się doradzić czy jest to możliwe by być w ciązy i mieć okres czy też nie... I czy jeśli do zapłodnienia doszło około 4-3 tyg temu to czy test to wykryje//

Gość gość
wykryje nawet 14 dni po stosunku