Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj jakaś młoda dziewczyna kupowała w osiedlowym sklepie tampony

Polecane posty

Gość gość

Chyba przyjezdna, stawiam ze mieszkala w jednym z hoteli (nadmorska miejscowosc, popularna wsrod turystow) bo mieszkancow raczej kojarzę np. z koscioła. Stała przede mną, w kolejce także mężczyźni a ona poprosiła o jakieś arytkuły spożywcze i bez skrępowania o jakieś dobre tampony. Sprzedawczyni (znajoma) trochę speszona przyniosła jej jakieś a tamta bez żadnego wstydu (powtarzam w kolejce stoją mężczyźni i dzieci!) mówi, ze ona woli większy rozmiar. Nie żebym była jakaś pruderyjna ale uważam, że to jest zachowanie bez klasy. Przykro mi to mówic ale dziewczyna może miała z 20 lat i naprawdę nie miała wyczucia dobrego smaku. Czy tylko dla mnie nie wypada mowic o takich sprawach publicznie???

Gość gość
Stara coś ci dzisiaj prowokację nie wychodzą

Gość gość
Dobrze że wódki nie kupiła bo przecież te biedne dzieci...

Gość gość
weź przestań

Gość gość
bezwstydnica i tyle!!! na stos z nią!!

Gość gość
Wiecie ja jestem tolerancyjna ale uważam, że pewne granice trzeba miec. Nie jestem stara, zgorzkniała ale wymagam pewnej kultury i DZIWIĘ się, że młode dziewczyny nie krępuje rozmowa na takie tematy. Skoro dla kogoś każdy temat jest prowokacją to trudno. Chciałam się tylko z Wami podzielic i zobaczyc czy Wy jestescie bardziej jak Ona czy ja.

Gość gość
my jesteśmy Ona

Gość gość
P i E? R D O L nięta jesteś!!!

Gość gość
k***a jak potrzebuje to kupuje, ty chyba na jakiejś pipidówie mieszkasz skoro sie dziwisz

Gość gość
Co jest nie takiego w kupowaniu tamponów?

Gość gość
Naprawdę świat staje na głowie. Czasy się zmieniają a ja jestem przywiązana do tradycji. Nie wiem jak z Waszego punktu widzenia ale ja uważam takie sprawy za prywatne i nie rozmawiam o tym nawet z kolezankami a tym bardziej nie w otoczeniu mężczyzn, dzieci. Może brzmię bardzo konserwtywnie ale uważam, że pewne poczucie przyzwoitości trzeba miec. Później się tylko słyszy o g***tach itd a jak ja patrzę jak niektóre dziewczyny się zachowują, ubierają, upijają. Tak wiem, winny jest kat a nie ofiara ale to kuszenie losu.

Gość gość
Zachowujesz sie jakby ona conajmniej wibrator kupowała

Gość gość
bez przesady bo kupowała całkowicie naturalną rzecz.Jakby wibrator chciała w spożywczym kupować to byłoby to co kolwiek dziwne ale tampony?Miała czekać aż nikogo w sklepie by nie miałoby być?A chłopak jak prezerwatywy kupuje to co też szok?Myśle że to nie sklepik osiedlowy a jakiś sklep na wsi bo tam to wszystko babki szokuje i jeszcze splunąć za taką mogą

Gość gość
jestem za delegalizacją tamponów i podpasek :O

Gość gość
To ten sklep do którego chodzisz jest zbereźny, bo sprzedają tam tampony! Jesteś zboczona i nieczysta, autorko!

Gość gość
Mieszkam w małej miejscowości nad morzem popularnej wśród turystów. Przyjeżdżają tacy np z Warszawy albo Trójmiasta na święta.Wtedy robi się tłoczno i można poobserowac ludzi, którzy mnie dziwią. Nie jestem jakaś zacofana, byłam zagranicą, czasem jeździmy na zakupy do dużego miasta, mam pracę a nie siedzę w domu ale uważam, że to kwestia poczucia przyzwoitości żeby o miesiączce tak otwarcie opowiadac. Mi byłoby wstyd prosic o paczke tamponow w tak malym a co dopiero mówic o rozmiarze! Uważam, że takie rzeczy powinno się kupowac w większym supermarkecie i nie afiszowac się tak z tym "Patrzcie ludzie mam okres"

Gość gość
no ale ona nic nieprzyzwoitego nie powiedziała, chciała większe i chyba normalne, skoro ma obfity okres! To co, miała wziać tamte - których by nie uzywałą, dla swietego spokoju, czy co??? To nie kupno wibratora żeby było wstydliwe, i większe potrzebowala, to o takie poprosiła, no o co ci chodzi???

Gość nie naiwna
mnie dziwi tylko że tak bez skrępowania prosiła o większy rozmiar :D co ona tak rozjechana w młodym wieku?

Gość gość
A co by bylo jakby poprosila o papier toaletowy? Przeciez kobiety nie sraja

Gość gość
O takich rzeczach sie mysli zawczasu. Wspólczułam ekspedientce. Kątem oka zerkałam na mężczyzn w kolejce, chyba też byli zmieszani. A ta dziewczyna jak gdyby nigdy nic usmiechnięta podziękowała i wyszła. Jakaś nowa moda z tych dużych miast przychodzi.

Gość gość
Faktycznie pochodzisz z jakiegos zadupia.

Gość gość
jaka wieśniara ja p*********e

Gość gość
Katem oka zerkala na mezczyzn. Lal. Ile ty masz lat 13 ?

Gość gość
A skad wiesz do czego potrzebowala tamponow? Moze robi sobie z nich ludziki

Gość gość
HAHA, niezły temat :) wstyd kupować tampony, hehe, nieźle mnie rozbawiłaś autorko

Gość gość
Faktycznie słabe prowo. Chyba świateczny spadek formy.

Gość gość
Jak ekspedientka taka zmieszana, to może nie powinna mieć tamponów w asortymencie. ;)

Gość gość
jakaś ty tępa, co Cie bulwersuje w większym rozmiarze tampona? Jak się ze mnie leje to też wkładam maxi rozmiar bo to nie chodzi idiotko o "rozjechanie" tylko o ilość krwi, to co, ma ją zalać???? Rozjachac to by ją mógł wibrator wielkości termosu a nie większy tampon, przecież pochwa się rozciąga naturalnie bucu!!!Idiotka z Ciebie do potęgi!

Gość gość
ok,niech Ci będzie,takie rzeczy kupuje się we większych sklepach,a jeśli jej w tej chwili zaczęło "przeciekać" imusiala miec teraz? albo zapomniala z domu wziąć? to ma nie kupować bo Ty tego słuchać nie chcesz? faceci zaaferowani tą sytuacją? to dopiero muszą być dojrzali ;/ mój facet,bardzo czesto zasuwa mipo tampony czy podpaski do osiedlowego i nikt nie robi z siebie zawstydzonego debila. Jeszcze powiedz zemasz wicej niz 16 lat;D BO JA SIE WSTYDZILAM tego,do tego wlasnie wieku.