Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet ???

Polecane posty

Gość gość

cześć dziewczyny mam pytanie jak najlepiej spławić faceta ???? tzn spotkałam się z nim powiedzmy dwa trzy razy Czuję że coś z nim nie tak ... tzn nie chcę się z nim spotykać jak to powiedzieć mu dyskretnie tzn tak aby nie urazić czy może wcale nie odbierać tel jak dzwoni i nie odpisywać smsów ?????

Gość gość
???????????????

Gość gość
napisz mu, że poznalas kogos innego, przepraszasz go, dziekujesz za cudownie spedzony czas ale poznalas kogos innego, olewanie jest chamskie, jak ty bys sie czula gdyby chlopak cie olal?

Gość gość
dziękuję za radę .... masz rację lepiej jakoś kulturalnie sprawę załatwić ..

Gość gość
albo powiedz po prostu prawdę że ci się nie podoba że nie chcesz się z nim spotykać bo nie masz potrzeby ciągnąć czegoś w czym nie widzisz sensu w czym nie widzisz samej siebie powiedz że on na pewno sobie kogoś znajdzie powiedz może że znajdzie sobie kogoś lepszego bo stać go na kogoś lepszego [ wtedy poczuje się może facet lepiej mimo że go nie chcesz to dasz mu niby do zrozumienia że jest wartościowym człowiekiem ]

Gość gość
najlepiej to z nikim się nie wiązać i ma się święty spokój ... nie trzeba potem spławiać... A wszystko jest zawsze ładnie pięknie do czasu ..... do czasu zapamiętajcie to raz na zawsze ...........