Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego 15% facetów w Brazylii to geje lub bi, a w Polsce tylko 3% ?

Polecane posty

Gość gość

Z czego to wynika? Lesbijek jest tam 10 proc Po dane odsylam na wikipedie, byly badania przeprowadzone przez uniwersytet w sao paulo.

Bo są rasowo wymieszani, a to rodzi większe ryzyko różnych schorzeń. Ludzie czyści rasowo są zdrowi. Wiem, że Polacy nie są wzorem, jeśli chodzi o czystość rasową. Ale nie są tak wymieszani, jak latynosi (którzy są mieszaniną hiszpanów, indian i murzynów). I właśnie dlatego są zdrowsi...

Gość gość
fakt, brzydule, d**y jak szafy, wielkie cyce, nawet male dziewczynki

Najfajniejszy biust na świecie ma Perłowa Królewna. Pełny krągły, nie za duży, nie za mały. W ogóle PK bez góry się fajnie prezentuje (nie ma w Niej w ogóle wulgarności, jest subtelna). To kobieta z klasą, o dobrych genach...

Gość gość
To tylko badania na uniwetsytecie a nie w calym kraju

Żaden dewiant Jestem prawidłowo ukierunkowany i mam dobre gusta. Perłowa Królewna to prawdziwa aryjska księżniczka. A i Piękna Szatynka ma bardzo podobną charakterystykę. Ale swojej koleżanki z pracy bez ubrania nie widziałem. Tylko Perłową Królewnę widziałem topless...

Gość gość
a skąd pomysł że w brazylii jest te 15 proc? u nas jakby zrobić badania wśród "młodych, wykształconych, z wielkich miast" to pewnie tyle też by wyszło. ale w społeczeństwie to jest właśnie ze 3.

Gość gość
gosc - nie wsrod studentow a wsrod ogolu, uniwersytet robil badania i amerykanska uznana firma Pew Research Najwiecej homo jest w Rio de Janeiro i Sao Paulo ponad 15proc, Recife, Belem, Belohorizonte, Fortelanza 10proc na gejowskie parady przychodzi tam 2miliony ludzi a u nas 2tys z czego wiekszosc to przypadkowi gapie i dziennikarze. Podobnie w argentynie i kolumbii. Co 10ty to gej albo bi. To mnie ciekawi. Polska, Rosja 3proc a tam az tyle

Gość gość
jeśli te badania są rzetelne, to staje się wątpliwa prawdziwość tezy, że homoseksualizm jest wrodzony.