Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tego bym nie zniósł

Bolesne by było, jakby moja dziewczyna na początku uważałaby mnie za brzydala

Polecane posty

Gość do gość
jakby mi tak dziewczyna powiedziala, to bym w zyciu sie z nia nie umowil.

Gość gość
Nie wiedziałam że normalne kobiety to takie które nie mają zmysłu smaku gustu itd. Nie róbcie nadziei że liczy tylko charakter bo to po prostu nie fer. Nie mówię że brzydcy nie mają prawa miec partnerek ale oni nie chcą miec brzydkich kobiet, a ładne jakoś ich nie chcą więc nie wmawiajcie im ze byście się zakochały. Ci mało urodziwi wymagania mają większe niż możliwości, stale wmawiają sobie że stać ich przynajmniej na taką 7/10 Bzdura. Poniżej przeciętnej nie zejdą bo cenią piękno (ok jak każdy) Ale w rezultacie wciąż są sami bo duma i nie pogodzenie się i przekonanie o możliwościach z kosmosu powoduje ze na samotność zasłużyli I nie! nie poszczęści się nie zaistnieje fakt ze księzniczka zakocha się w ogrze bo SHERK to tylko bajka! Zejdzcie na ziemię i znajdzcie swoją drogę bez takiego pieprzenia i użalania się którego szczerze mam już dość

Gość gość
Ci mało urodziwi wymagania mają większe niż możliwości, stale wmawiają sobie że stać ich przynajmniej na taką 7/10 Bzdura. > Popieram w całej rozciągłości :)

Gość gość
a tam kobiety przeceniają swoja urodę zwykle jest tak ze to facet jest tym ładniejszym tylko próg męskiej urody jest postawiony znacznie wyżej i tak przeciętna kobieta jest zwykle uważana za ładna natomiast dla kobiet dopiero przystojniak to przeciętny facet

Gość gość
a tam kobiety przeceniają swoja urodę zwykle jest tak ze to facet jest tym ładniejszym >większej głupoty nie słyszałam, panowie zostańcie gejami

Gość gość
Ładna miska nie karmi koleś Dlamnie ważna jest osobowość faceta, czy ma w głowie poukładane a wygląd? To na prawdę nieistotny dodatek

Gość gość
Nie róbcie nadziei że liczy tylko charakter bo to po prostu nie fer. pff, nie jest tak, że tylko charakter, uroda też się liczy, chyba że charakter jest z******ty. wtedy wygląd może zejść na dalszy plan. ale nie chcesz to nie wierz, twoja sprawa, twoja strata. a co do normalności kobiet - nie chodzi o to, że nie mają gustu. chodzi o to, że mają poukladane w głowach. ważniejsze, żeby być z kimś, kto Cię szanuje i jest dobry, z kim świetnie się czujesz i lubisz spędzać czas, niż to, żeby być z kimś, kto jest po prosru przystojny.

Gość gość 13 02
no i dobrze jak facet ma inne zalety a nie jest tylko przystojny, ja się z tym zgadzam nie o to mi chodziło. Facet który jest dobry oddany kochający ma zasady wartości i który oddałby za ciebie wszystko to rzadkość tak wielka jak kosmos Natomiast ty piszesz że pasztet ma szansę, że spodoba się ? Niby dlaczego? tylko dlatego że brakurody nadrobił dobrym charakterem i oto mamy klucz do sukcesu? Może jakimś cudem twój mąż ale ogólnie to nie liczyłabym na to! Z tego twoje rozumowanie wynika, że niby każdy który jest brzydki to cos reprezentuje osobowiścią. Bzdura po raz kolejny

Gość gość
Uważałam że zasługują na moje zainteresowanie ale od paru miesięcy zastanowiłam się głebiej i zaczynam się zrażąć do brzydkich facetów... nie szanują kobiet, zero samokrytyki tylko użalanie się a to róznica, są przesadnie śmiali czasem wręcz chamscy bo nie mają nic do starcenia poza tym ze dam im kosza.

Gość gość
tak i jeszcze uważają się za przystojnych, bo im jakaś pani po 50 dała dobrą recenzję, jakaś starsza koleżanka mamy :O

Gość gość
Przykładowy temat: moja laska ma małe cycki i w związku z tym czuje się sfrustrowany haha w wielkim skrócie koleś jest pasztetem ale pisze ze jego dziewczyna choć jest ładna i zgrabna jest deską Nie dogodzisz za c***ja to są właśnie brzydale, to są właśnie durnie i to jest właśnie 90% was tych brzydkich biednych ułomnych ofiar losu

Gość gość
boze przeciez to oczywiste, az nie chce sie tlumaczyc... oczywiscie, nie kazdy brzydal ma dobry charakter, nie kazdy przystojny ma zly charakter. pewnie nie ma zwiazku miedzy jednym a drugim i mozliwe sa rozne kombinacje. chodzi tylko o to, ze jesli brzydal ma super charakter, to to, ze jest brzydalem moze nie miec znaczenia. proste! i jeszcze o to, ze dla wielu kobiet charakter ma wieksze znaczenie (nie tylko jesli chodzi o dobor meza, ale tez o zwykle pozadanie) niz uroda. ja jestem tego przykladem. mezczyzna musi miec to cos w ZACHOWANIU, a nie w wygladzie, zebym na niego poleciała.

Gość gość
seksapil siedzi w glowie, innymi slowy. myślę, że to dotyczy obu plci.

Gość gość
zwlaszcza jak sie juz dostanie kopa od przystojniaka i nie bedzie szans na slub z urodziwym to charakter brzydala nabierze wartosci.

Gość wiec brzydal zawsze bedzie
kims gorszym, kims z kim idzie sie pozniej do lozka i nie pozwala mu sie na anal i nie robi sie loda

Gość gość
brzydal to brzydal.dlaczego brzydal ma byc lepszy

Gość gość
nie robimy loda i nie pozwalamy na anal bo nie jesteście dostatecznie podniecający dla nas :(

wiec my nie chcemy zwiazkow i wolimy robic to z prostytutkami

Gość gość
ma cie moje błogosławieństwo

na co nam zwiazki?

Gość gość
burdello bum bym

Gość gość
Burdel welcome to :D

Gość gość
To miej świadomość że jak już decydujesz się iść do burdelu po anal lub loda od dzifki, obowiązkowo musisz używać kondomy do seksu ze swoją partnerką. Nie chciałabym w swojej cjpje parówy która mieszała guvno w cudzej brudnej doopie

nie chce byc w zadnym zwiazku

Gość gość
To po co ten wątek?

Gość gość
"jakby mi tak dziewczyna powiedziala, to bym w zyciu sie z nia nie umowil." Czyli wolałbyś usłyszeć "wiesz co, masz w ch*j skopany charakter, na szczęście ratuje cie piękna twarzyczka"? Sorry, ale jeśli dla ciebie wygląd zewnętrzny jest decydującym kryterium to nie mamy o czym rozmawiać. Ja wolę czuć się przy facecie dobrze, bezpiecznie i na luzie, w końcu jak się w nim zakocham, to i tak będzie dla mnie najpiękniejszy i najlepszy. I pożądanie również będzie, bo ono nie wynika z wyglądu, tylko zachowania, słów, gestów i uczuć. Na co mi przystojny facet, jeśli nie będzie sobą nic reprezentował, o niczym z nim nie pogadam i ogólnie będzie wstyd w towarzystwie? No proszę Cię. Wiadomo, że facet może też i przystojny, i ogarnięty, ale wtedy ma z reguły bardzo wysokie wymagania ;) (do których nota bene ma prawo). On będzie chciał mieć piękna i inteligentna laskę. A dziewczyny po prostu ładne i normalne mogą się wtedy zainteresować takim niezbyt urodziwym facetem, jeśli on sobą coś zaprezentuje.

Gość gość
On będzie chciał mieć piękna i inteligentna laskę. > wystarczy piękną ;)

Gość do gość
i te ładna i normalna będzie ze mną, bo nie ma szans u wymarzonego inteligentnego przystojniaka. :O

Gość dlatego brzydale
nie powinni sie brac za ladne