Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obawy

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam 21 lat i nie wiem dlaczego ale strasznie się boję że kogoś w życiu skrzywdzę fizycznie. Jestem typem samotnika nie przeszkadza mi to. Nigdy nie miałem dziewczyny, nigdy nie trzymałem dziewczyny za rękę, nie całowałem się. Tylko raz w życiu byłem na randce, która się skończyła po 30 minutach. Unikam dziewczyn które mnie obserwują uśmiechając się do mnie(nie chce żyć w związku a tym bardziej uprawiając przygodnego seksu). Podniecają mnie kobiety ale nie chce mieć związku tak już postanowiłem. Nie jestem żadnym zboczeńcem czy coś w tym stylu. Dużo słyszałem o ludziach samotnych którzy krzywdzili inne osoby. Najbardziej się boję że mi od tej samotności odbije że kogoś zgwałce czy kogoś zabije. Często rozmawiam sam ze sobą. Gdy się czegoś nauczyłem cieszyłem mówiąc do siebie ,,Dobrze tobie poszło. Słuchaj pójdziesz na studia i tam więcej będziesz wiedział". Nie raz mi rodzina zwracał uwagę żebym przestał bo mi odbije. Nie mam żadnego wymyślonego lub wyimaginowanego przyjaciela po prostu rozmawiam sam ze sobą. Moje relacje z kolegami są jak najbardziej udane, jestem duszą towarzystwa często rozbawiam innych lub im doradzam jak mają jakiś problem. Czuję że coś jest ze mną nie tak stąd te obawy. Wiem że ludzie tutaj sobie robią żarty ale ja pisze tutaj całkiem poważnie. Proszę o szczere komentarze jak wy to widzicie. Nie podszywajcie się za mnie bo ja nie będę już odpisywał tylko będę wasze komenty czytał gdyż znajdzie się ktoś kto będzie sobie robił żarty. Z góry dziękuję.

Gość ikara
jak dla mnie to całkiem ok :)

Gość gość
a gdzie to pytanie?