Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za znajomym ze studiów

Polecane posty

Gość gość

Przeniosłam się do innego miasta na studia magisterskie i poznałam tutaj wiele nowych osób, ale i tak nie zapomniałam o chłopaku, z którym wcześniej studiowałam. Szkoda, że nic z tego nie wyszło, mogło być tak pięknie. :(

Gość gość
zadzwoń do niego i walcz o te miłość!

Gość gość
Nie mam niestety nr. Co prawda mam go w znajomych na fb, ale problem w tym, że znamy się strasznie słabo. :(

Gość gość
spróbuj zacząć od zaczepki na fejsie, albo napisz ogłoszenie na spotted i to on sie wtedy pierwszy odezwie. Ja jak kiedyś chciałam umówić się z dawnym znajomym którego słabo znałam to zaprosiłam go na wymyslony pogrzeb naszej dawnej wspólnej koleżanki.

Gość zdezorientowana_fhax
Ewentualnie napisz mi wprost jak wygląda sytuacja. W jakiś ciekawy sposób ujmij to co Cie w nim pociąga i po prostu do niego napisz.

Gość gość
Nieźle. I jak zareagował? :D A co do zaczepki, właśnie się zastanawiam, w jaki sposób ją zainicjować. Jestem strasznie nieśmiała i szczerze powiedziawszy mam problem z pisaniem do ludzi bez konkretnego powodu.

Gość gość
dowiedział się, że to kłamstwo. Później było mi tak wstyd, że zmieniłam numer i skasowałam konto na NK. nie polecam więc sposobu z wymyślonym pogrzebem by rozpocząć rozmowe.

Gość gość
Ja jak kiedyś chciałam umówić się z dawnym znajomym którego słabo znałam to zaprosiłam go na wymyslony pogrzeb naszej dawnej wspólnej koleżanki. Psychopatka.