Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo zaglosujecie w nadchodzacych wyborach?

Polecane posty

Gość gość
a jakie teraz beda?

Gość gość
Wybory posłów do Parlamentu Europejskiego w maju 2014 Wybory samorządowe w listopadzie 2014 później: Wybory prezydenckie w 2015 Wybory parlamentarne w 2015 Znow wygra PO? :O

Gość gość
Musimy na PiS .Tylko oni są w stanie odebrać władze PO .Dosyć codziennych afer i potężnego bezrobocia

Gość gość
każdy jest w stanie odebrać władzę PO. pisiory miały już swój czas i go zmarnowaly

Gość gość
Jaki czas ? 16 miesięcy ? Przez te miesiące lepiej rzadzili niż Tusk przez 7 lat

Gość gość
http://www.youtube.com/watch?v=yERSQefwzFE tak jak w tym krotkim filmie - glosuję na jakas mniejszą, w ogole nie znaną partię, kogos zupelnie nowego, bo chcę by w tym kraju w koncu sie cos zmienilo. Znane, duze partie juz nam pokazaly jak rządza wiec dajmy szanse innym

Gość gość
oczywiscie jak zawsze na PO, jeszcze na łeb nie upadłam zeby głosowac na PIS

Gość gość
Nigdy więcej PO. Jeżeli już to KNP albo PiS.

Gość gość
tylko PO!

Gość gość
P.O. - P.O. - P.O. - P.O.

Gość gość
na PO !!! gdzie nie słyszę wsród znajomych to wszyscy widza chorą nienawiść Kaczyńskiego do Rusków i wszyscy beda głosowac na PO, zeby ten swir nam wojny nie rozpetał

Gość gość
pis wykorzysta ewentualne zwycięstwo do upaństwowienia oszołomskiej wersji o zamachu i wystawienia dziesiątków pomników L.Kaczyńskiego i do niczego więcej. na PO

Gość gość
Europa to PO, zascianek to PiS.

Gość gość
Od 25 lat wybieracie tych samych ludzi i tą samą ideologię. Potem się dziwicie, że jest źle. Wspaniały Naród, tylko ludzie k***y.

Gość gość
Na siebie xd

Gość fotel
PO to pierwsza w polsce partia kóra opanowała do perfekcji manipulacje plebsem za pomocą mediów.mimo braku jakichkolwiek sukcesów ma się całkiem dobrze.na mnie osobiście cały wysiłek PR-owców i resortowych dzieci nie robi wrażenia,więc krnąbrnie zagłosuję na nową prawicę lub ******arodowy.

Gość gość
tylko PO

Gość gość
Twój ******lbo Nowa Prawica, żeby było coś nowego.

Gość gość
a czemu po albo pis? jedni i drudzy juz byli i co? i doopa:-D ja proponuje na tego kto nie byl, nie bedzie moze lepszy ale duzo gorszy raczej tez nie. Nie dajcie ciagle tym samym wygrywac

Gość gość
Jak można głosować po siedmiu latach na PO .Ludzie zobaczcie zniszczony kraj .Wszech obecne kartki "sprzedam , wynajme " Od siedmiu lat zadnego pomyslu jak to zmienić .Te swoją nieudolnosc zwalaja na PiS ktory przecież nie rzadzi .Wmowili że jak by nie PO to nie wiadomo co by się stalo. Jak latwo wami manipulować

PO już się zużyło, głosowałem na nich ale już nigdy więcej. Wycyckali kraj ładnie, a Tusek ucieka do Brukselki! Szukam teraz alternatywy, ale idzie mi to marnie...

Gość gość
Głosuje na PiS bo rządzili o wiele lepiej od PO .Tylko ludzie podatni na manipulacje głosują na PO .Tyle afer i nadużyć i to z taką bezczelnoscia powinno te partię wykluczyć z zycia .Niestety jest dużo prostych ludzi mających sie za inteligentnych którzy dają sobą manipulowac i straszyć

Gość gość
Nie rozumiem tego przerzucania się PO czy PiS :O Jedni i drudzy już byli. Poza tym, przed nami wybory samorządowe, nie parlamentarne. To czas lokalnych działaczy. Uaktywniły się ruchy miejskie - są bliscy ludziom i ich problemom. Nie to co partie. Ja głosuję na samorządowców z Mazowieckiej Wspólnoty. Patriotyczni i przedsiębiorczy, niczego więcej mi nie potrzeba.

Gość mądrzejszy od plebsu
głosuję na PiS jestem za koalicją PIS-KNP-Ruch Narodowy l na PO głosują jedynie niepełnosprawni umysłowo i wieźniowie (ponad 90 % poparcia) :o

Gość laska ktora glosuje na PO
nie zasluguje na szacunek

PiS oddał władzè swego czasu honorowo. Pamiètacie? A czy takie standardy stosują tez inne partie? Zdecydowanie PiS!

Gość gość
To chyba oczywiste że na PiS