Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ah miec tak 100 tys i zrobic z siebie laske marzenie nie do spelnienia

Polecane posty

Gość gość

zmniejszylabym sobie nos- okolo 12 tys powiekszenie biustu-15 tys usuniecie znamion zrobienie zebow-60 tys i bylabym laska a tak bede szpetna malocycata hogata z dlugim nosem:( zazdroszcze ladnym kobietom znatury i tym co maja kase aby poprawic defekty

Gość gość
Eee...nie jest tak źle,a duże silikonowe cycki są przreklamowane:)

Gość gość
"szpetna malocycata hogata z dlugim nosem" :D:D:D przynajmniej masz poczucie humoru, a to już sporo ;)

Gość gość
gdybym miała 100 tysięcy to na pewno nie wydałabym ich żeby zrobić sobie nos i cycki

Gość gość
Jeden implant zęba to jakieś 3 tysiące. do odtworzenia na nim calej szczeki górnej i dolnej wystarcza po 2 implanty na szczękę i juz mozna przytwierdzać calosc. Nie musi byc kazdy zab osobno. czyli wychodzi 4x3=12 tysięcy. Plus parę stów za protezy. Skad tobie wyszlo 60?

Gość gość
A nie lepiej polubic siebie a 100 tys jak kiedys sie trafi przeznaczyc na podroze :-)

Gość gość
ale ja nie chce miec protez, mam swoje zeby, porzadnie wybielic, wstawic implanty, koronki

Gość gość
Tym bardziej skoro masz swoje zeby, to skąd te 60 tys????

Gość gość
Poczytaj o plukaniu ust olejem slonecznikowym, ladnie i naturalnie wybiela zęby. Mozesz stosowac zanim uzbierasz te 100 tysięcy.

Gość gość
ale mam brzydkie nierowne ,sam koszt jednej porzadnej porcelanowej korony to okolo 2 tys

Gość gość
do tego jestem blada jak sciana i nie moge chodzic na solarium ani opalac sie tylko balsam brazujacy ktory zostawia plamy ale musze sie nim smarowac bo wygladam okropnie latem!

Gość gość
To nawet jeśli 10 koron byś zrobila w nadrozszym punkcie w mieście (2 tysiaki to wygórowana cena) to wychodzi 20 tys, nie 60. Bo chyba koronek na piątki i szóstki zakladac nie zamierzasz..?

Gość gość
Nieeeeee, to prowokacja. Zaraz sie dowiemy, ze brak jej tez kasy na tipsy a bez nich życie nie ma sensu :P

Gość gość
no wlasnie na 5 i 6 tez bo mam zeby od 1 do 5 wysuniete do przodu a tyl cofniety do tylu, przez to mam waski usmiech i wrazenie bardzo waskiej szczeki

Gość gość
Ja sobie zrobiłam biust i usta, polecam :) Dlatego nie warto zadawać się z gołodupcami, wymagają, ale kasy ci na zabiegi nie dadzą.

Gość gość
jakbym miała 100 tys to sobie bym dom wybudowała