Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody443

Śmieszą mnie Wasze opinie o 30 letnich singlach

Polecane posty

Gość Młody443

Na prawdę nie potraficie przejrzeć na oczy? Popatrzcie na 30 letnich singlów, ogarnięci, wykształceni, dobre zarobki, wiele umiejętności wynikających z czasu poświęconego na hobby i pasje. Typowy "polaczek" dla którego atrakcją jest wypić piwo, a dostanie roboty na kopalni za 2,5 tys. jest szczytem marzeń, bierze pierwszą, która się napatoczy, bo dla niego takie rzeczy jak związek, dziecko są czymś kosmicznie niewyobrażalnym w porównaniu do szarej codzienności całego dnia w pracy i nagrody w postac***iwa z kolegami, na tle ciągłego narzekactwa na brak pieniędzy i tego, że nic się nie dzieje. Dodatkowo taki człowiek słabo radząc sobie w życiu, biorąc słub poprawia swój standard wielokrotnie (opłaty dzielą się na 2 wypłaty a nie jedną). Spójrzcie na swoich znajomych w skali od największych nieudaczników i meneli do ludzi sukcesu - czy nie widzicie tutaj korelacji, kto pierwszy miał ślub, dzieci? oczywiście margines (wpadki, nudne życie, roztropność itp. itd). Śmiech z czytania Waszych wypocin, że 30 latek to jakiś nieudacznik, bo nawet "baby przysposobić nie może". Mam 30 lat i jestem singlem. Jedna kobieta po 4 latach odmówiła seksu z zabezpieczeniem bo "pora wpaść", dwie inne nie mogły doprosić się ślubu. Serio nic prostszego w życiu nie było niż po prostu spędzić z kobietą te parę lat, a Wy myślicie, że to jakieś osiągnięcie. Jeżeli reprezentują sobą 10 razy mniej niż ja, i mam robić za ich zabawiacza bo zajęcia sobie znaleźć nie potrafią to po co? Zrewidujcie lepiej swoje poglądy na starszych singli.

Gość asocjalnaijuz
Ja mam 25 lat i nie spieszy mi sie do oltarza...wogole. A wlasnie ktos napisal, ze jestem sfrustrowana stara panna ktorej w zyciu nie wyszlo. Zastanawiam sie jak bardzo szczesliwy jest tworca tej wypowiedzi:-)

Gość gość
ja mam 32 lata jestem singielką z wyboru od 6 i nie będę tego zmieniać. mam wspaniałę życie i nie trace ani sekundy na uzeranie się w zwiazku i chodzenie na zgniłe kompromisy. mam własne mieszkanie bez kredytu, samochód, własną firmę, wakacje 2 razy w roku, mam czas na relaks, na swoje pasje, a jak nei chce to nic nei robię i nie ma nikogo kjto by mnei przymuszał, żyję w zgodzie ze sobą, do niczgeo sie nei zmuszam i jestem szczęsliwa. zyję sobie spokojnie i nie chcę tego zamienaić na życie z facetem.

Gość zwierzęcie
Kto pracuje und politykuje ańd ćpa i pije i sport uprawia to ten plebs i robol! Mózg to nie wszystko! WSZYSTKO ZOSTANIE ZBURZONE! Dzwońcie do mnie na 897671982 Pogadamy se o życiu i pobrechamy! NIGDY PO IMIENIU! Zawsze jestem i odbieram! Nudzi mi siw od dobrobytu! Dajcie ten numer samotnym koleżankom! Komórek nie lubię! Tylko laseczkię Wpadajcie do mnie na seks blondynki naturalne! O imię i nazwisko mnie nie pytajcie, bo mam ich miliardy i tryliardy! Nie wypytujcie się! Ójciec nieznany będzie! Kromera 9/14, 11-100 Lidzbark Warmiński kochane i jedyne Wy moje!

Gość gość
Singielstwo dotyczy mężczyzn kobiety po prostu nikt nie chce

Gość gość
kolejny sfrustrowany nieudacznik pociesza się na kafeterii. :D czy to naprawdę takie trudne zeby spojrzeć prawdzie w oczy?

Gość gość
sorry ale 90% singli to zyciowe łajzy których nikt nie chce

Gość gość
buahahahha tak sobie wmawiajcie hahaha a ja i tak wolę swoje szczęsliwe życie niż wasze udawanie szczęścia

Gość Młody443
Bo kobieta chce się przy facecie czuć dobrze. A jak się czuć przy facecie, który wszystko wie lepiej, wszsytko robi lepiej, ma więcej pieniędzy itp. itd.

Gość gość
Przeciez nie chodzi o to by od razu zakladac rodzine. Nie kazdy jest stworzony do malzenstwa i wychowywania dzieci. Jednak nie wierze, ze wszyscy single sa singlami z wyboru, fajnie miec kogos do przytulenia.

Gość gość
dokladnie slubem mezys i j kredycik to marzenie polki aa i dzidzius

Gość gość
"a ja i tak wolę swoje szczęsliwe życie niż wasze udawanie szczęścia" x a na kafeterii się wypłakujesz bo akurat nie masz nic lepszego do roboty ty "szczęściarzu". :D

Gość gość
ja sie wypłakuję hahahah chyba masz problem ze wzrokiem albo czytaniem ze zrozumieniem skoro pisząc że jestem szczęsliwa ty odczytujesz że sie wypłakuję hahahahaha i tak dziś sobie siedzę, bo nei chciało mi sie isc do firmy i mam wolny dzień, zal dupkę ściska chyba

Gość gość
ruch/ac się autorowi chce bez zobowiązań, zrozum że kobiety marzą o dzieciach

Gość gość
Autor nie jest szczesliwy, ale sam przed soba sie nie przyzna, wiec przed nami tym bardziej. Nie ma z kim isc do kina, do restauracji, na spacer nad jeziorem, nie ma z kim dzielic pasji, poprzytulac sie pod kocem ogladajac wieczorem film na dvd, kochac sie pol nocy, a potem rano usmiechac sie tajemniczo gdy koledyz z pracy pytaja 'a co ty taki niewyspany?'. Autor jest SAM i chyba dlugo zostanie, bo oszukuje sam siebie, kobiety wola kogos mniej skomplikowanego, kto mowi otwarcie o swoich uczuciach.

Gość gość
Jakoś trzeba samotność usprawiedliwić :) A ty autorze nie pisz w imieniu wszystkich 30-letnich singli, bo nikt ci do tego prawa nie dał.

Gość gość
głoś do usunięcia] gość Autor nie jest szczesliwy, ale sam przed soba sie nie przyzna, wiec przed nami tym bardziej. Nie ma z kim isc do kina, do restauracji, na spacer nad jeziorem, nie ma z kim dzielic pasji, poprzytulac sie pod kocem ogladajac wieczorem film na dvd, kochac sie pol nocy, a potem rano usmiechac sie tajemniczo gdy koledyz z pracy pytaja 'a co ty taki niewyspany?'. Autor jest SAM i chyba dlugo zostanie, bo oszukuje sam siebie, kobiety wola kogos mniej skomplikowanego, kto mowi otwarcie o swoich uczuciach. x nie jestem autorem ALE TEGO NIE POTRZEBUJE SUKO

Gość Młody443
No to nie zrozumiałeś bo właśnie po łącznie ~11 latach w związkach po raz czwarty jestem w sytuacji kiedy kobieta ciśnie "ślub i dzieci albo odchodzę". Oczywiście jak zwykle trzeba z nią spędzać każdą chwilę każdego dnia bo przecież to takie romantyczne i w końcu jesteśmy razem.... szkoda gadać

Gość gość
Dziwisz się frajerze, ruch/ac tylko ci się chce bez zobowiązań? mów to od początku, to żadna nie zwróci na ciebie uwagi

Spoglądam tak jak radzisz na moich znajomych, a także na znajomych moich rodzców i nieststy, ale ci którym najlepiej sie powodzi mają jednak rodziny :) Moim zdaniem Twoje poglądy są głupie bo każdy jst szczęśliwy i spełniony kiedy indziej :) tak jak w Simsach, masz aspiracje i kżdego uszczęśliwiają inne rzeczy :) nie trzeba nawet być wyitnie inteligentnym żeby to zauważyć :) tak że ten :p nie za dobrze to świadczy o Twoim poziomie :D zupełnie tak jakbym moim gościom zawsze podawała sernik z brzoskwiniami i bezą bo JA lubię :p

Gość gość
a ja tych co znam powodzi sie bo nie maja rodzin wszystkie zabayw w dom czesto zle sie koncza