Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Codzienny kontakt z chlopakiem

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie.. od paru tygodni spotykam sie z chlopakiem. spotkalismy sie juz 3 razy i codziennie utrzymujemy kontakt (sms i fb). w 80% to on inicjuje kontakt - pyta co slychac, itp. i tak rozmowa sie klei. ja pierwsza tez sie do niego odzywam - w koncu jestem zainteresowana :) problem w tym, ze mam watpliwosci, czy taki codzienny kontakt jest dobry. nie jest to narzucanie sie? czy razem oboje sobie pokazujemy, ze o sobie myslimy, ze nam na sobie w jakis sposob zalezy?

Gość gość
To chyba naturalne że jak poznajemy kogoś kto nam się podoba, bardzo go lubimy i być może wiążemy z tą znajomością jakieś nadzieje, to chcemy mieć z nią jak najczęstszy kontakt... to buduje więź między dwojgiem ludzi.

Gość gość
wlasnie problem w tym, ze ja jeszcze nigdy nie bylam w takiej relacji z chlopakiem :) i zastanawiam sie czy to postepowanie jest ok. nie chcialbym go zanudzac sms-ami ode mnie i takze nie chcialabym zeby pisal do mnie "z grzecznosci". moze dzis sie nie odezwie to ja tez sobie pomilcze :classic_cool:

Gość gość
Czemu dziewczyny są takie durne? Chciałabyś durna babo, żeby to chłopak odzywał się do ciebie w stosunku 20% do 80%? Skoro jesteś zainteresowana, to mu to pokaż. Jak chcesz coś robić to to rób. Durna baba. Kolejna z podejściem, że to facet wszystko powinien. Bo facet to co? Jakiś frajer? Wiesz jakie to w*********e tak ciągle pisać do kogoś pierwszemu? Potem będziesz tu pisać posty, że tak ci się z nim miło pisała, aż w końcu przestał się odzywać, a teraz spotyka się z inną. Mi by się znudziło tak ciągle pisać do jakiejś kozy. Ale tak to z wami jest, że szukacie frajera, a nie partnera. Czasem też polecicie na kompletnego dupka, bo to człowiek, który traktuje was tak jak na to zasługujecie. A każdy ma pragnienie by być w końcu sobą, mimo, że potem nienawidzi za to siebie i innych, że dane mu było poznać siebie samego. Także, nie odzywaj się pierwsza do niego, nie pisz za dużo, niech się frajer stara, niech cię zaprasza do kina, kawiarni, niech przyjeżdża samochodem, niech na to wszystko zarobi. A jak go nie stać, to niech s*******a, będzie taki co go stać i co jest takim bitym frajerem, że będzie cały czas pisał pierwszy do ciebie. Jesteś durną babą, która nie pozna się na fajnym facecie.

Gość gość
Jasne, jak się dziś nie odezwie, też się nie odzywaj. Baw się w durne babskie gierki, k******o macie we krwi jak my złodziejstwo. Wolę być jednak złodziejem niż k***ą.