Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika0694

dziwne plamienia po stosunku

Polecane posty

Gość monika0694

Witajcie! Od niedawna biorę tabletki antykoncepcyjne, po stosunku z moim facetem (jeszcze z prezerwatywa) dostałam dziwnych krwistych plamien. Okres skończył mi się prawie półtora tygodnia temu, więc był to ostatni dzień plodny. Strasznie mnie bolało podczas stosunku(nie jestem już dziewicą od kilku miesiecy). Czy mam się niepokoić? Proszę o odpowiedzi!

Gość gość
może to nadżerka -idź do gina

Gość gość
Było za dużo bzykania stąd problemy,oraz brak natury.Gumy powodują krwawienia.

Gość wrożka
A stosunek nie był bardzo intensywny? Może powstały jakieś mikrourazy albo masz nadżerkę. Idź do ginekologa, by Cię zbadał. A na co dzień po podmyciu smaruj okolice intymne żelem lacibios femina, który nawilża, łagodzi swędzenie i pieczenie, możesz go także używać przed stosunkiem. Dodatkowo będzie działał przeciwgrzybiczo (pH 4.5, kwas mlekowy) i bakteriobójczo (chlorheksydyna), a dzięki zawartości naturalnych składników na pewno Cię nie uczuli i nie podrażni.

Gość mamool
Być może po stosunku powstały jakieś otarcia i podrażnienia, bo byłaś za mało rozluźniona. Nie przejmuj się, obserwuj te krwawienia czy się powtórzą, jak intensywne są. Smaruj też okolice intymne żelem lacibios femina, który zawiera aktywne substancje i ma kwaśne pH 4,5, by chronić okolice intymne przed infekcjami bakteryjnymi i grzybiczymi. Przyspieszy on również gojenie mikrourazów i otarć. A przy tym jest hypoalergiczny i nie podrażnia.

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)