Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyniósł zepsuty telewizor

Polecane posty

Gość gość

Juz nie mam siły normalnie. Zaraz bede ryczeć. Jestem taka wkurzona!!! Moj maz wracając z pracy, zaszedł do sklepu. Kiedy z niego wracał gdzieś z boku zobaczył wielka plazmę. Zepsuta na bank no bo przeciez ludzie dobrego sprzętu nie wystawilby pod smietnikiem. Telewizor miał ucięty kabel. No i przytargał ten telewizor do domu. Akurat jak wyszłam z kąpieli on wszedł z tym telewizorem, wiec sie pytam na cholerę ci to? A on ze moze dobra i ze on sprawdzi. Przeciez on k***a nawet kurka w kranie nie potrafi naprawić. O telewizorach to ma takie pojęcie, ze wie ze telewizor ma ekran i włącza sie go pilotem. Kazalam wynieść mi ten rupiec. A on do mnie żebym s*******a, ze on tylko sprawdzi, ze jestem nienormalną itd. Poszłam spać bo co z głupkiem bede sie kłócić. Dzisiaj rano wyszłam do pracy. Przed chwila dostałam SMS o treści "zapomniałaś telewizora wynieść, dziecku ze wczoraj darłas na mnie ryja, ja dzisiaj spędzam czas z corka po południu SAM wiec rób co chcesz". Mieliśmy te popołudnie spędzić razem, bo nie widujemy sie prawie wcale. Jest mi przykro i jestem w****iona.

Gość gość
w poniedzialek wielkanocny wracal z pracy? i do jakiego sklepu? przeciez bylo swieto...

Gość siki swietej weroniki
moze sie chce nauczyc naprawiac? fachowcy od tanich napraw maja przewage nad bezmyslnymi serwisantami wymieniajacymi silnik podczas gdy zalalo swiece

Gość gość
Tak w poniedziałek wielkanocny wracał z pracy. Nigdzie nie napisałam ze mieszkam w Polsce. A co tyczy sie napraw to sorry, ale on nawet nie potrafi dobrze klapy od kibla zamontować. W ciagu roku trzy razy wymienialismy bo pourywane uchwyty.

Gość gość
No, niektórzy pracują nawet w święta, a sklepy też otwarte wczoraj były, nie wiem co cie tak dziwi, chyba ,że mieszkasz na jakimś zadupiu i nie wiesz co się w świecie dzieje

Gość gość
Bardziej mi chodzi i to, ze mnie nawyzywał, potraktował jak szmatę tylko dlatego ze kazałam mu wynieść ten stary telewizor. Mamy telewizor. Następny do niczego nam nie jest potrzebny. A i pieniędzy nam nie brakuje zeby musiał naprawiać rzeczy wywalone na śmietnik i sprzedawać potem. Zreszta on na to czasu nie ma.

Gość gość
bredzisz kobieto

Gość gość
klapa od kibla dobrze zamontowana, to ty swoją tłustą d**ą poluzowałaś mocowanie i teraz deska lata. prawda

Gość gość
Jak cos to nie tłusta dupa bo na 179cm wazę 68kg. Łyso ci ty gruba krowo? I nie bredzę. Pytam

Gość PLAYER 666
tylko plazma + playstation 3 z powolną mozillą przestarzałą! strata czasu życiowego! marnowanie życia i szybsza śmierć!