Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozroznic normalna miesieczke od plamienia

Polecane posty

Gość gość

Implantacji zarodka?

Gość gość
A jak wygląda twoja normalna miesiączka? Plamienie to co innego niz krwawienie. Ale u każdej kobiety może to inaczej wyglądać. Jak wygląda twój okres?

Gość gość
Rzecz w tym ze wzielam tabletke po stosunku w 24dniu cyklu wzpolzylam lecz prezerwatywa pekla i skonczyl we mnie po 15 godz wzielam ta tabletke. Dzien przez spodziewana miesiaczka dostalam okres leci ale skompszy niz miesiaczka w zeszlym miesiacu a straszny mialam bol brzucha jak dostalam przez caly dzien

Gość gość
Trudno powiedzieć bo tabletki "po" mają wpływ na cykl więc równie dobrze może to być efekt tabletki. Ale napisz jak długie masz cykle że w 24 dniu trzeba było zażyć tą tabletkę?

Gość gość
W zeszlym miesiacu dostalam w 24 dniu cyklu a w tym dostalam 30 dniu mialam dostac miesiaczke dzisiaj a dostalam dzien wczesniej. W 24 dniu cyklu w tym miesiacu mialam stosunek a po 15 godzinach pozniej wzielam tabletke po

Gość gość
No to po co ta tabletka w takim razie? Zażyłaś bombę hormonalną więc się nie dziw że okres wygląda inaczej. A co zażyłaś dokładnie?

Gość gość
Levonelle nie wiem czy ona jest w polsce poniewaz mieszkam zagranica i nie orjetuje sie w tabletkach po w polsce czy sa takie same. Jak sie wezmie ja do 24 godzin to kest 95% a wzielam po 15 godzinach

Gość gość
Dodam ze tabletka po to ze pekla prezerwatywa i skonczyl we mnie a od nie dawna wspolzyje a nie jestem gotowana na dziecko