Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdybyscie mialy z mezem 6000zl miesiecznie to

Polecane posty

Gość gość

uwazalybyscie sie za zamozne? czy to duza kwota w dzisiejszych czasach?

Gość gość
Jezeli mieszkasz w Pcimiu dolnym to jestes całkiem zamozna. Jesli mieszkasz w warszawie to nie 🖐️

Gość gość
my mamy tyle i uważam że to mało

Gość gość
Mamy 7300 z mężem i jedno dziecko. Jest w sam raz, powiedzmy na średnim poziomie. na pewno nie jesteśmy zamożni. Odkładamy sobie spokojnie pewna sumę i jest ok.

Gość gość
my tyle mamy i uwazam ze zyjemy przeciętnie

Gość gość
jak na sredniej wielkosc miasto to uwazam ze to bardzo dobre zarobki

Gość gość
my mamy 8500 i nie wiem czy mnie stac na kredyt i dom;/ wiec to nie jest zamożność

Gość gość
a ja mam 20 000 tys i nie wiem na co je wydawać

Gość gość
majac 8500 miesiecznie chcesz brac kredyt? szczyt glupoty!! troche wyrzeczen i w ciagu kilku lat mozna nazbierac na ten dom bez zadluzania sie

Gość gość
gość a ja mam 20 000 tys i nie wiem na co je wydawać x taaaa...ja tez mialam dzis mily sen:)

Gość gość
ja jestem bezrobotna. mój były zarabiał tylko niecałe 2 000 więc byliśmy biedni, marzy mi się facet zarabiający około 6 000 zł :(

Gość gość
ja jestem bezrobotna. mój były zarabiał tylko niecałe 2 000 więc byliśmy biedni, marzy mi się facet zarabiający około 6 000 zł smutas.gif x i gdybys takiego miala to bys nadal nie pracowala?

Gość gość
a po co miałabym wtedy pracować skoro tyle by zarabiał?

Gość gość
uważam, że żeby żyć na NORMALNYM poziomie, to trzeba te 6tys na miesiąc miec. My tak mamy i żyjemy po prostu normalnie, nie odmawiamy sobie zbyt wiele, ale też nie jesteśmy rozrzutni

Gość gość
my mamy 7500 i nie uważam się za zamożną. Owszem nie jest źle ale zawsze mogło by być lepiej. zawsze tak jest że im więcej człowiek ma tym ma większe wymagania. Też się zastanawiałam na kupnem domu na kredyt, ale też się boję , ze te 7500 to jednak za mało. A zyc od 1 do 1 tez nie chcę.

Gość gość
my mamy 7,5 tys na dwoje i ledwo nam starcza :O

Gość gość
7500 na dwoje i ledwo starcza?:) to na co wy wydajecie>? pytam z samej ciekawosci, bo dla mnie to ogromna kwota

Gość gość
i nie mamy żadnych kredytów, ja nie wiem gdzie ta forsa znika

Gość gość
wy tu wszystkie macie po 6,7,8 tysięcy czyli ile zarabiają wasi mężowie? bo mój biedak pieprzony jakieś grosze bierze od pracodawcy...

Gość gość
gdybym tyle miala to na bank min 3000zl bym odkladala

Gość gość
Mam prawie 2 razy tyle i Nie uwazam sie za zamozna. Zwlaszcza ze 3600 to kredyt.

Gość gość
Mój 7,5 tys. na rękę, jest inżynierem w zagranicznej firmie (ale działającej w Polsce) w branży pojazdów medycznych. Ja mam ok. 2 tys. na rękę.

Gość gość
bo to ile ktoś ma to jeszcze trzeba zadać jakie ma opłaty, nie mówię o kredytach , ale np. utrzymanie domu, samochodów kosztuje i np. z moich 7500 zł. na zycie zostaje nam 3500 zł. a to juz żadne cuda.

Gość gość
Zarabiam 7000zl i chętnie poznam jakąś sympatyczną Panią, której móglbym sprezentowac od czasu do czasu miły prezent :) kristian81(at)wp.pl

Gość gość
ja zarabiam 4500 na rękę, mój 3000 więc ja zarabiam lepiej :))

Gość gość
DLa mnie to bardzo duzo . Moj maz na stanowisku kierowniczym na 2100 zł netto Ja pracuje w laboratorium i mam 1400 zł netto. W moim regionie to sa normalne pensje .Chyba nie znam zadnej osoby która zarabia np 7000 zł

Gość gość
Ja tez sie zawsze zastanawiam gdzie ci kafeterianie zarabiaja 4500zl na reke albo 8000zl na reke moze mnie oswiecicie?

Gość gość
ja pracuje w urządzie mam 2600,a mąż pracuje w geodezji srednio ma 3500,mieszkamy na pomorzu,okolice trójmiasta,moze zmieńcie region

Gość gość
my w sumie mamy 7 tys. nie uwazamy sie za zamoznych oczywiscie, nie jest zle - ale nie odkladamy wiecej niz tysiac miesiecznie. w dalszym ciagu kupujemy w biedronce jak kiedys, oszczedzamy media, ja zliczam kazdy paragon i generalnie bardzo pilnuje wydatkow. wiekszosc idzie na jedzenie, dom i samochody. Mamy też hobby ktore kosztuje kilakset zlotych miesiecznie (dziedzina nauki) gdyby mi ktos 5 lat temu powiedzial, ze bede miala tyl;e kasy (a bylam biedną studentką czesto glodującą), to widzialabym gore zlota. Tymczasem dzisiaj to jest sredni poziom zycia. kiedys chleb kosztowal 1zl, a nie 2,5-3zl.