Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być ciąża czy tylko moje urojenia ???

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich ! Mam trochę nietypowe pytanie :( 13 lutego kochałam się z moim chłopakiem oczywiście mieliśmy prezerwatywę od samego początku i nie doszedł we mnie. Dzisiaj jest 22 kwietnia i od pewnego czasu czuje jakieś dziwne uczucie pod brzuchem nie umiem tego opisać ale boję się, że to mogą być ruchy dziecka :( wiem może to głupie ale ja z natury jestem osobą, która wszystkiego się boi i często panikuje bez powodu :( oczywiście w czasie między 13 lutego a 22 kwietnia miałam 2 razy okres oraz robiłam test ciążowy który wyszedł negatywnie. Teraz czekam na wasze odpowiedzi. Pomocy może wy mnie trochę uspokoicie :)

Gość gość
Jasne bo ludziom z forum uwierzysz? Masz takie opcje: 1. beta hcg 2. usg Choć dziś czytałam wpis osoby które robiła 5 razy betę i była u gina a nadal uważa że to ciąża.

Gość gość
Tylko nie wiem czy ginekolog mnie przyjmie bo mam 17 lat i nie wiem czy nie będę musiała iść z mama

Gość gość
Wątpliwa ta twoja ciąża, ale i tak nie uwierzysz wiec idź zrób sobie bet hcg. A i jeszcze jedno ruchy się najczęściej czuje ok 20-22tc a u ciebie gdybyś zaszła wtedy to dopiero 11 tc byłby więc o czym my tu mówimy?