Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eeeee7

Jakim kobietom się proponuje seks bez zobowiązań?

Polecane posty

Gość Eeeee7

Mi nikt nigdy nie proponował.

Gość Eeeee7
Ładnym, ale nie nadającym się do związku?

Gość gość
Pewnie takim, które chcą seksu bez zobowiązań.

Gość gość
Każdym, chyba, że wygląda naprawdę porządnie, albo jej ojciec to lokalny mafioso

A dlaczego nie nadającym się do związku? Piszesz tak jakby każdy facet szukał związku i jedynie jakieś braki u kobiety powodowały, że proponuje sam seks. Jakim kobietom? Takim które danego faceta pociągają

Gość nie naiwna
nie ma czegoś takiego jak seks bez zobowiązań :o kobieta zawsze ponosi ryzyko - zajścia w ciążę, chorób czy zostania uznania za puszczalską

Ryzyko ciąży czy choroby ponosi także facet. A co do uznania za puszczalską - zależy w jakim środowisku.

Gość gość
niestety to prawda, nie ma czegoś takiego jak seks bez zobowiązań 😭 facet chce podupić, panna też, ale facet chce tylko powsadzać a panna w 90% przypadków liczy że coś z tego będzie. No chyba że rozważamy też aspekt zdrad, ale to już inna opowieść. Jednak jeśli chodzi o standardowe fu​ck-friend to baby zawsze liczą na coś więcej, już z 4 razy tak sie naciąłem.

Gość gość
To trafiałeś na jakieś durne xD Ja miałam raz tylko tak, że facet liczył na coś więcej xD

Myślę, że nie to że liczą na coś więcej tylko w miarę upływu czasu się przywiązują i zakochują

Gość nie naiwna
Dareios, a jakie ryzyko ponosi facet? jak kobieta zajdzie w ciąże to znika i tyle go widać, a dziewczyna zostaje z balastem :o faceci chcą pod*****ć totalnie za darmo, już nawet bez kitów i bajerów to wymyślili sobie "f****ng friends", a ostatnie idiotki na to lecą i robią opinię normalnym dziewczynom

W czasach badań DNA to tylko ostatnia sierota zostaje z dzieckiem sama bo tatuś poszedł w siną dal. No i czy nie pomyślałaś, że niektórym kobietom taki układ może naprawdę odpowiadać? Są kobiety które nie chcą związku, może dopiero jakiś zakończyły i nie chcą żyć w celibacie.

Gość soosiu30
grubym i brzydkim takim, które nie dostają propozycji związku i choćby seks je ucieszy

Gość jak kobieta miedzy zwiazkami
nie zyje w celibacie to jest nic nie warta