Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IDEALNA PANI DOMU

IDEALNA PANI DOMU PO ŚWIETACH

Polecane posty

Gość IDEALNA PANI DOMU

cześć dziewczyny :-) jak po wielkanocy ? ja od rana wzięłam się za sprzątanie poświąteczne żeby spalić nagromadzone kalorie z przysmaków światecznych. - piorę obrus, odkurzam, myję łazienkę i kuchnię i wycieram kurze - taki mam plan na dziś. a jak wy? pozdrawiam idealna ;-)

Gość gość
Ja na razie siedzę w pracy ale moi juz wszystko ogarnęli, ale ja i przez święta wiecznie ze ścierka ganiam. Tak juz mam :)

Gość gość
u mnie czysto i nie zamierzam sprzątać wcinam słodycze i nie zamierzam gotować obiadu

Gość IDEALNA PANI DOMU
lubię pieścić jądra

Gość IDEALNA PANI DOMU
jak widzicie głupie wypowiedzi, to wierzcie, że nie ja to pisałam. - to tak na marginesie. ja sprzątam po świętach, ponieważ zawsze jest kurz czy dywan trzeba odświerzyć. a i łazienka i kuchnia po myciu i gotowaniu ma plamy z wodu i kamienia. a to jak siłownia - spalam kalorie i ćwiecze, czyli pożyteczne z przyjemnym :-)

Gość gość
My zjedliśmy po zupce chinskiej w niedzielę ..a w poniedziałek zamówiliśmy frytki z sosem..tak ze nie musze nic robic po świętach. Jestem idealną panią domu a nie kuchta.

Gość gość
Idealna pani domu po świętach spala z panem domu kalorie świąteczne poprzez ciągłe dawanie wyrazu fizycznego swojej miłości w nadchodzącym tygodniu :3

Gość IDEALNA PANI DOMU
wiecie, lepiej jest spalać z mężem wielkanocne kalorie, niż zalegiwać w brudnym domu z otyłością :-) każdy ma tak, jak dba.

Gość gość
Tez zabrałam się za porządki,ale nie żeby spalic kalorie bo noe mialam po czym.

Gość gość
Autorko, cos Ci sie pomylilo.. Idealna pani domu sprzata na biezaco, mi sie jakos kamien przez dwa dni Swiat nie odlozyl, bo przecieram zlew po jego uzyciu. Jedyne co musialam dzis zrobic, to odkurzyc, zetrzec kurze i zrobic pranie, ale to pralka pierze, a odkurzanie i kurze zajely mi 20min., to nie jest plan na caly dzien i spalenie 1000 kcal! Bycie idealna pania domu polega tez na dobrej organizacji pracy i nie wiem po co ten temat i o co tyle szumu? Kazdy sprzata i jakos nie zaklada od razu o tym tematu.. No chyba, ze ktos sprzata od swieta, wtedy to trzeba sie pochwalic :D