Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Glupie pytanie dotyczace Londynu

Polecane posty

Gość gość

Hej, mieszkam jakies 2h od Londynu i planuje pojechac tam na zakupy. Myslalam pochodzic po Oxford Road, ale cze zdaze przejsc ja cala w jeden dzien? Czy moze lepiej pojechac do Westfield shopping centre?

Gość gość
Tak, dasz rade przejsc w jeden dzien, ale pewnie masz na mysli regents i oxford street przy oxford circuss. Zalezy tez jakies sklepy chcesz odwiedzic, w westfield sa wszystkie na jednym miejscu, ale czesto nie sa bardzo duze np mango jest duze wlasnie przy oxford circuss. Ja bym pojechala do westfield jednak.

Gość gość
Dziekuje za odp. Mam na mysli sieciowki typu HM, Mango, Bershka, Aldo... Zadne designeirskie... Myslisz ze Westfield bedzie lepsze? Pojade autobusem z Oxfordu. Nie bardzonwiem gdzie mam wysiasc,,, wiem ze do westfield na shepards bush, a na oxgord street to pewnie gdzies glebiej w centrum.

Gość gość
W zasadzie to najbardziej zalezy mi na dobrym sklepie obuwniczym. Gdzie wy kupijecie buty? Myslalam ze w Aldo znajde jakies dobre i w miare niedrogie?

Gość gość
ja wczesniej pisalam. ja czesto w aldo kupuje buty - nie wiem, co to znaczy nie drogie, ale ja lubie te buty, bo sa wygodne. spojrz na stronie aldo na ceny. mango jest dosc male w wesfield, ale jest tam spore H&M, Berhska srednia (ale na oxford circuss nie jest duzo wieksza), Zara z tego co pamietam jest nie mala. Z oxford circuss dojedziesz najlepiej central line z westbound platform na shepherds bush (o ile nie myslisz o stratford, tam nie bylam).

Gość gość
Hej dzieki za odpowiedz. Patrzylam na stronke Aldo i ceny wydaja sie byc rozsadne. Czy czesto maja jakies promocje czy wyprzedaze? Ja do tej pory buty kupowalam w Deichmanie tylko, ale pogorszyli sie i nic mi sie nie rzucilo w oko jak patrzylam na ich stronke. Mam jedne buty z Clarksa, wizualnie b fajne ale strasznie nuewygodne. Chyba jednak wybiore sie do Westfield, moze beda jakies mid season sale ;)

Gość gość
Zobacz tez obuwie w Dune ale najlepiej jak sprawdzisz sobie wszystko na stronach internetowych I wtedy bedziesz miala wstepna opinie jakiego obuwia szukasz. Ja w ogole nie jezdze na shopping teraz wszystko kupuje online a mieszkam w 2 strefie w Londynie ale jak mam jechac w ten motloch to mnie ciarki biora. Tez czasami faje buty ma River Island I np patrzysz jakie chcesz idziesz do opcji I sprawdzasz czy w danym sklepie maja na stocku czy nie, wiec nie jedziesz na marne.

Gość gość
Office ma dobre buty w sensie jakości i wyboru. Możesz obejrzeć online. Możesz pojechać do Westfield Shepherds Bush albo Westfield Stratford, z samej stacji jest wejście. Polecam.