Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoc w sprawie ciotki.

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem przed 30 i w mojej rodzinie jest kobieta, która mi się podoba. Jest w wieku ok 35 lat, ma męża i dzieci. Lubimy się, dobrze nam się ze sobą rozmawia ale chciałbym naszą znajomośc bardziej pogłębic. Czy napisanie smsa do niej na początek będzie dobrym pomysłem???? Może ktoś z Was miał podobną sytuację i mógłby się podzielic doświadczeniami???

Gość majxson
Odpuść sobie. Jeśli to mężatka - zostaw ją w spokoju. Pomyśl sobie, jaki będziesz w oczach innych jeśli rozbijesz ich związek. Może być tak, że narobi Ci nadziei, pobawi się Tobą, Ty będziesz liczył na coś więcej, a ona powie: "Przykro mi, ale mam męża". Znam temat.

Gość gość
K****a ty przygłupie, tyle bab wszędzie a ten sie za ciotke chce brać. Jeszcze pyta jak zacząć, haha. Co za idiota, brak słów.

Gość gość
głupi debilu nie psuj komuś życia skoro ty je przegrales piszesz że ma dzieci to ją zostaw

Gość gość
Tu chodzi o zbajerowanie ciotki i może coś więcej w sensie seksualnym a nie branie ślubu.

Gość gość
nie pisz smsa nie zostawiaj sladów. Pokaże mężowi a on ci twarz uszkodzi.

Gość gość
Właśnie o to chodzi czy będzie chciała poflirtowac czy wygada się, że napisałem.

Gość gość
wygada się i będą mieli z ciebie ubaw

Gość gość
Z mężem nie bardzo się jej układa więc może nic nie powie.

Gość gość
o kurrr...........ale mułem trzeba być żeby w rodzinie szukać bzykania. Odjeebao ci człowieku?? To już lepiej kozę, mniej śmiechu z ciebie będzie jak sie reszta rodziny dowie. Kozę da się zrozumieć, ale ciotkęę???

Gość gość
Jak się ciotka do Ciebie sama zalotnie uśmiecha to czemu nie spróbowac??? A może po prostu jest znudzona swoim mężem i chce spróbowac z młodszym i czeka aż zrobię pierwszy krok.

Gość gość
Spróbowac mozesz.....albo ci sie uda albo nie.

Gość gość
a ja bym jednak spróbował na Twoim miejscu. moze nie od razu tak wprost, z grubej rury, ale jakos podchody bym zaczal robic, zeby wybadac jak ona sie zachowa gdy bedziecie np. sami rozmawiac czy jak zareaguje gdy zaczniesz delikatne aluzje itp

Gość gość
O takie coś mi właśnie chodziło.....

Gość gość
To jedź do cioci na wakacje 30letni chłopczyku poczekaj jak wójek pójdzie do pracy i ją przeleć

Gość gość
To jedź do cioci na wakacje 30letni chłopczyku poczekaj jak wójek pójdzie do pracy i ją przeleć

Gość gość
Napisałem do niej i póki co wszystko idzie po mojej myśli. Ciotka bardzo chętnie mi odpisuje i napisała, że jak będzie w pracy to mogę śmiało do niej pisać.

Gość gość
W******les ja juz czy dalej sie czaisz?

Gość gość
Ciotunia juz sie wypiela? Byles juz w niej? Daj jej numer to ja bede ja bajerowac

Gość gość
Z ciotka idzie wszystko w dobrym kierunku. Ostatnio bylo pisanie o opalaniu nago.....ona jest w nowej sytuacji...podejrzewam, ze wczesniej nikt do niej nie pisal wiec musi miec czas na rozkrecenie. To nie jest nastolatka wychowana w erze facebooka i smsow. Ale najwazniejsze ze sie rozkreca....powoli powoli i moze sie cos wykluje. Glownie to tez frajda bajerowac taka kobiete.

Gość gość
Frajda to będzie jak Ci jej mąż michę sklepie, idioto jakich mało!

Gość gość
Jej maz sie nie dowie. Czlowieku co ty wiesz o takich sprawach.....wiesz ile jest takich kobiet co sobie urozmaicaja nudne zycie seksualne??? Bardzo duzo....bardzo. A glupi faceci wierza w wiernosc swoich dam. Kobietom tez chce sie takich rzeczy....nawet bardziej niz facetom tylko one nie sa jak psy i nie beda latac z gola dupa po okolicy i szukac ***********.ale jak beda mialy pewna sytuacje na bzykanie to sie bzykna.

Gość gość
Ma racje 30letni chlopczyk niech ćwiczy na cioci jeśli ciocia chętna

Gość gość
To nie jest pierwsz kobieta ktora probuje zbajerowac....tylko to jest ciotka wiec jest inna sytuacja, musze byc bardziej ostrozny i delikatny. I mowie wam ze bzykniecie cudzej zony jest bardzo podniecajace....taka kobieta pozwoli sobie na wiecej niz se swoim mezem. A to jest wina facetow...zamiast zajac sie zona to siedzi przed tv, oglada mecz i pije browary.....a kobiety naogladaja sie seriali gdzie wszyscy sa piekni i atrakcyjni i pozniej marza o takich przygodach.

Gość gość
Ja juz 3 mezatki wybzykalem.....i w kazdym z przypadkow bylo super....takze pozdrawiam ich mezow;)

Gość gość
Wolne rówieśniczki cię nie chcą? Co jest z Toba nie tak?

Gość gość
Chca...jestem zonaty itd....ale lubie nadal zdobywac.

Daj adres swojej żony to ją zbajeruję. Z pewnością też ma z tobą nudne życie, bo gdyby tak nie było nie miałbyś czasu na bzykanie cudzych żon.

Gość gość
Mysle ze nudno nie ma ale wszystko jest mozliwe:):) Zajdz sobie jakas inna zone i sprobuj....moze ci sie uda cos ugrac.