Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam prezent od męża na zajączka perfumy calvin klein euphoria

Polecane posty

Gość gość

a wy co dostałyście mordki ?

Gość gość
no fakt, były na promocji przed świętami. Postarał się.

Gość gość
zaproszenie do eksluzywnej restauracji na kolacje przy swiecach

Gość gość
Ja dostałam przed świętami chanel i co? W święta parę orgazmow i z******ty masaż.

Gość gość
16:22 - wow nieźle, ciekawe czy to twoja fantazja

Gość gość
euphoria to ładny zapach ale autorka ekscytuje sie jakby dostała super luksusowy towar. 120 zl wydane na perfumy to tak dużo ? Ja sama sobie kupuje jak mi się kończą, a nie czekam na szczególna okazję i akt dobroci męża

Gość gość
złotą bransoletkę za którą można by kupić kilkanaście twoich euphorii nawet jeśli twój mężuś szarpnął się na 100 ml :)

Gość gość
dziewczyna napisala i zlosliwosci poszly - glowa do gory mysle ze te zlosliwe malpy nic nie dostaly . haha

Gość gość
No nie dostałam nic, bo u mnie w regionie nie obchodzi się 'zajączka'. A autorka myślała biedna że jej pozazdrościmy, 100 ml euphorii kosztuje około 120 zl a to mało jak na perfumy. Porównaj sobie z diorem czy chanel, chloe.

Gość gość
a jesli sie nawet ekscytuje to jest w tym cos zlego ??????????? moze w jej syt. materialnej to duzo pieniedzy ? nie stac cie na slowa ,, to fajnie,, - tak troche po ludzku ? dostajecie takie drogie prezenty i tyle w was jadu i zlosliwosci ? czemu ?

Gość gość
a przeczytałaś dokładnie jej posta? Uważasz że tak pisze miła i kulturalna osoba?

Gość gość
Ja dostalam z liscia

Gość gość
jeju tak na was to dziala bo ktos cos dostal i o tym napisal - dziewczyny zycia szkoda , nie wiem czy jet mila czy nie . nawet jesli to napisala zeby sprowokowac ? to nie dawajcie sie nabierac na takie zeczy.

Gość gość
Chanel :classic_cool: i givenchy ;) Euphoria to miała szał koło 2010 roku, teraz idzie po taniości, cena pierwotna to było prawie 400 zł a teraz za 100 kupisz

Gość gość
ależ nikt się nie nabiera...poziom odpowiedzi jest dostosowany do poziomu osoby, która założyła temat.

Gość gość
po co sie znizac? jest tyle fajnych tematow . tam katole sie bija o aborcje , tam gdzies faceta linczuja bo dom na kredyt ma - luz

Gość gość
a ja dostałam zapach z paris avenue, który kosztuje niecałe 30 zł i nie świadczy to w żaden sposób o wielkości uczucia, które nas łączy. to jest po prostu zapach, który bardzo lubię i cieszy mnie fakt, że mąż o tym wie :]

Gość gość
a mnie te perfumy nie podobaja sie tak samo jak angel

Ja mialam swietne swieta z rodzina. Dobre zarelko,wycieczki,pogoda byla Ok. Nie potrzebne mi sa perfumy zeby czuc sie wspaniale.Sama sobie kupie,bez okazji.

Gość gość
A ja nie powiem, co dostała i czy w ogóle cokolwiek dostałam, bo nie jestem "mordką" dla jakiejś obcej mi kobiety. ;)