Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agugu66

Komplementy od lekarza cokolwiek znaczą?

Polecane posty

Gość Agugu66

Czy oni nimi rzucają ot tak, żeby było wesoło i miło? Co wam miłego powiedział lekarz? Mi powiedział, że jestem piękna...:/ Wydaje mi się, że to tylko taka pusta gadka :D

Gość Agugu66
To normalne, że tak mówi pacjentce?

Gość gość
tak, liczy na napiwek i tyle, standardowy zabieg, nawet jakbyś miała 70 lat i cycki do ziemi też by tak powiedział aby zarobić 🖐️

Gość gość
Może mu się spodobałaś i chciał p******** Czy 66 to Twój rocznik? Ile on ma lat?

Gość gość
Nie wiem ciężko powiedzieć może szczere a może chciał się podlizac żeby zdobyć kolejną pacjentek to zależy od charakteru człowieka czy mówi szczere komplementy

Gość Agugu66
To było na NFZ :P To było jednorazowe badanie, nie jestem jego stałą pacjentką i raczej już tam nie wrócę bo nie ma potrzeby.

Gość gość
Moj ginekolog tak miał tzn jak cię polubił bo nie miałaś roszczeniowej postawy to tak jechał komplementami że szok. Jeszcze jak rozpływałaś się nad jego mądrością itp to już w ogóle cukrzycy można było dostać. Jak sie z nim nie zgadzałaś to nawet jakbyś była miss Ameryka to olewka totalna. Niestety po kilku razach chyba go ponosiła ta cukrzyca za bardzo, bo np: zaczął coś gadać od rzeczy w sumie i patrzył ci na c..ę jak sroka kiedy sie ubierałam a nie musiał i zazwyczaj był odwrócony. I tak coraz częściej bez krępacji..no w końcu moja cierpliwość się skończyła

Gość leśńy filozof z lasu
Lekarzyny chcą tylko pieniędzy w łapę! Dzwońcie do mnie dziewczyny i kobiety pod +48897671982

Gość gość
ale macie podniety..