Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podjarana

Chodzenie

Polecane posty

Gość Podjarana

Witam. Chce was spytać o jedną rzecz. Ostatnio marzy mi się pochodzić po mieście z zabawkami w miejscach intymnych... Mam na myśli między innymi kulki gejszy. Ostatnio powodowana ciekawością poprosiłam męża, żeby wyszedł ze mną do sklepu. Oczywiście o niczym nie wiedział. Do cipki wsadziłam kulki gejszy, tak samo jak do o***tu. I tak paradowałam z nimi przez CZTERY GODZINY po sklepach. Niestety, po jakimś czasie zachciało mi się do toalety, więc musiałam jeden zestaw wyjąć... I wtedy poczułam się bosko. Oczywiście obowiązkowe ogromne dildo było w torebce... Ubezpieczyłam się na taką podróż. Ostatnio nawet kupiłam sobie zestaw największych i najdłuższych kuek analnych jakie były w sklepie. A jakie macie doświadczenia wy dziewczyny?

Gość gość
Ja ostatnio kupiłam takie długie że wkładam do o***tu a wyjmuję ustami, coś niesamowitego :)

Gość Podjarana
No ale ja mówię naprawdę... Nie masz prawdziwych doznań to nie pisz...

Gość gość
Nic dziwnego że później macie takie rozklapiochy, jak cały dzień chodzicie wypełnione po brzegi ;)

Gość Podjarana
Ale jednak ja mam ciasną... Nawet bardzo według mnie... Więc nic to mi nie zmieniło :*

Gość Podjarana
Pozatym kulki gejszy ćwiczą mięśnie :) Nie rozpychają... Ja bardzo cenie ciasnote... ;)