Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imiona klaudia,dominika

Polecane posty

Gość gość

Jak wam sie kojarzą,z jakimi osobami? Czy wam sie podobaja..?

Gość gość
klaudia zawsze kojarzy mi się z puszczalską, pustą lalą. dominika różnie bo znalam wiele dominik, ale pierwsza mysl nie przywodzi negatywnych skojarzen

Gość gość
Ja znam 2 klaudie, calkiem ladne,ale trochę falszywe,i 1 dominike..sympatyczna i ambitna.

Gość gość
zdecydowanie D o m i n i k a.

Gość Gossc
Nie tylko nie Klaudia !! Znałam jedną wredna swińska nie ma słów żeby ją opisać co do Dominiki to była spoko.

Gość gość
Klaudia - wymalowana "na pandę", naduzywająca solarium, taka typowa dziunia, średnio inteligentna, lubi się stroić, w najlepszym wypadku edukację kończy na maturze Dominika - trochę lepiej, ale bywa agresywna i nieobliczalna, ma pociąg do alkoholu, ale potrafi żyć normalnie Takie mam skojarzenia, na przykładzie 5 Klaudii i 2 Dominik.

Gość gość
Dominika - moja kumpela dominka jest strasznie przemądrzała z wiekem coraz bardziej, wscibska i wszystko wie najlepiej, jest tez mila i goscina ale moglaby z tonu spuscic i czasem sie ugryzc w jezyk. druga Dominka, ja znam mniej, tylko z pracy, jest mila, wesola, towarzyska ale nie za bardzo madra. Klaudia - zawistna, zazdrosna.

Gość gość
Mi się Klaudia tylko z grubym dzieckiem kojarzy

Gość gość
Klaudia - zawistna, obgadywaczka, tapeciara Dominika ma mocny charakter.

Gość gość
gosciu z 21:50 chyba znamy ta sama Klaudie.

Gość gość
znam tez Klaudyne ma artystyczna dusze, delikatna, mila

to moim zdaniem zależy od osoby, nie imienia. jedna Klaudia, którą znam - przebiegła, w jakimś stopniu inteligentna, czasami wredna, ale na ogół miła, tylko z nią najlepiej nie zadzierać. lubi się mocniej malować, fakt, silna psychicznie, skryta, nie okazuje, że coś ją boli. nie boi się wyrazić swojego zdania i jest szczera do bólu, nie zważa na innych, mściwa. za to druga - nieśmiała, ale z wyglądem jak ladacznica, choć nie maluje się mocno. boi się wyrazić swojego zdania, za mądra ona nie jest. powiem jej, że jest głupia, a ona tylko się uśmiechnie. dziwne :D

Gość gość
Zagraniczne Claudie kojarzą mi się całkiem dobrze (Claudia Schiffer, Claudia Cardinale).nJednak w PL to imię noszą z reguły puste panny - takie,o których mowa powyżej. Chyba często jest to związane z tym, że jest ono popularne w niewykształconych środowiskach.