Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały łabędź

Mężczyzna z moich snów

Polecane posty

Gość biały łabędź

Silny, zarówno fizycznie jak i mentalnie, który nie musi rozkochiwać w sobie kobiety za pomocą tanich komplementów i randek w wytwornych restauracjach. Który samym spojrzeniem potrafi sprawić, że kobiecie zmiękną nogi, który lekkim muśnięciem ust rozpali w niej ogień. Mężczyzna, dla którego jego kobieta stanowić będzie najwyższą wartość i determinant do stania się lepszym człowiekiem. Aż ma się ochotę wykrzyczeć "gdzie ci mężczyźni?". Czyżby wyginęli?

Gość gość
odłóż te harlequiny na bok, a facet, w ktorym sie po prostu zakochasz rozpali cie do czerwonosci :P

Gość gość
Kruwa! Co to za tekst. Możesz tak mówić, jeśli świetnie gotujesz, masz figurę 90-60-90, masz zawsze ochotę na seks, mało wydajesz pieniędzy a i tak świetnie wyglądasz oraz masz świetny charakter i masz dużo zrozumienia dla męskiego świata. Poczytaj dokumenty a nie harlequiny, bo prawdziwy mężczyźni opisani są w dokumentach i wywiadach.

Gość biały łabędź
W życiu żadnego harlequina nie przeczytałam. Poza tym, według Ciebie kobieta, która nie spełnia Twoich ideałów nie ma prawa do własnych marzeń? Ma brać, to co się nawinie bo jest gorsza, tak? Przepraszam Cię, ale szukam partnera na całe życie, nie samochodu, który zmienię za jakiś czas na lepszy, gdy będzie mnie na niego stać.

Gość gość
Nie chcę cię zmiartwić, ale pierwsza część twojego marzenia odbiega od drugiej - jeśli on jest taki wspaniały, że w ogóle nie musi się starać, to musiałby być skończonym idiotą, żeby kobieta stanowiła dla niego najwyższą wartość. Każdy głupi playboy z ulicy na którego panny lecą z powodu jego bycia przystojnym szybko się domyśla jakie ma powodzenie i na 97% z nich wpływa to w ten sposób, że ludźmi i partnerami stają się gorszymi.

Gość leśńy filozof z lasu
Dzwońcie do mnie dziewczyny pod +48897671982 to se pogadamy o życiu i miłości!

Gość gość
Tak z drugiej strony. Szukasz faceta wartościowego z gestem. Takiego nie znajdziesz. Mężczyzna staje się wartościowy z doświadczeniem. Czyli Ty generalnie szukasz faceta, który jest już ojcem (dzieci uczą bezinteresownej miłości), był żonaty (nie gubi się w poważnym związku) i jest bardzo bogaty. Ty po prostu szukasz dzieciatego bogatego rozwodnika, który na dodatek jest dobrym człowiekiem(po rozwodzie!)