Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kabel HDMI

Polecane posty

Gość gość

Okazało się, że musze kupic przewod HDMI do telewizora a kompletnie się na tym nie znam, polecicie mi cos?

Gość gość
No i sprawdź jakie masz porty. Pewnie standardowe HDMI, ale czasami zdarzają się mniejsze - mini HDMI

Gość gość
Jeżeli potrzebujesz kabla do karcenia dziecka to lepiej kup taki od prodiża

Gość agnieszka__1987
Ja ci moge jedynie podpowiedzieć te ktore my mamy: Prolink Futura. A potrzebujesz długi czy krótki kabel?

Gość gość
Maz zakupil ostatnio kable monster cable, dwie sztuki kazdy po 319 zl

Gość elm_
Monstery są strasznie drogie :/ My mamy ConnectionLAB, porównywaliśmy jakość, prawie identyczna a połowe tańsze.

Gość gość
oj idiotki idiotki, dopuść babe do techniki to cały majątek przej***e za głupi kabelek, kup se taki za 10-15zł i też będzie z/a/j/e/b/i/s/t/y, ja takiego używam do playstation, do dekodera cyfrowego polsatu i jakoś śmiga bez najmniejszych problemów, a o tych złoceniach to faktycznie prawda, g***o to daje, ale kase zdzierają nieźle jak nie widać różnicy to po co przepłacać? myślcie ludzie troche

Gość agnieszka__1987
Co ty gadasz, oczywiście, że jest różnica! Wiadomo, że jeśli kupisz coś co jest zrobione z części o wyższej jakości to posłuży ci o wiele dłużej. Wolę raz zapłacić te kilkadziesiat złotych za Prolink niż co pół roku wymieniać bo coś się złamie albo przerwie w takim za dychę ://

Gość gość
taa jasne, tyle że ja te kable juz mam w tv od 4 lat, a od pleya od 2 i jakoś nigdy nic mi sie nie stało, no ale jako chcesz to płać i nawet 1000zł za taki kabelek 🖐️

Gość gość
Yyyy.... jedynki i zera są takie same w kablu z 10 zł i w kablu za 310 zł. Nie wiem, jak inaczej to wyjaśnić...

Gość gość
a ja przy okazji mam też inne pytanie, mam monitor z tunerem TV i jednym wejściem HDMI i chciałam do niego podłączyć laptopa, playstation i dekoder n. czy jak kupię taki rozgałęziacz http://www.redcoon.pl/c11010105-Rozdzielacze-HDMI to on mi spełni zadanie? zależy mi w szczególności na tym, żeby w dekoderze nie było utraty jakości obrazu, bo skoro mam obraz HD, to taki chcę oglądać :)

Gość dante44
Szeroki wybór kabli HMDI w opcji do 22,9 m mają na stronie www.mastermedia.com.pl. Kupuję tutaj regularnie. Kable są od Key Digital i sprawdzają się praktycznie wszędzie. Co do samego sklepu to starają się robić wysyłkę od ręki, nie ma też problemu z kontaktem. Wystarczy napisać, czy zadzwonić, żeby dopytać o szczegóły.

Gość bei999
Dużo porządnej elektroniki sprzedaje Lispol -http://lispol.com. Sklep znalazłem jak szukałem włączników do świateł do swojego mieszkania. Mają ich bardzo dużo podobnie zresztą jak samych żarówek, w tym dużo ledu, ale takiego prawdziwego, a nie lipnych imitacji których sporo w sklepach. LED to się przede wszystkim nie nagrzewa i po tym można go rozpoznać.