Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CosmoDziecinka

Seks na haju

Polecane posty

Gość CosmoDziecinka

Co myślicie o seksie na odlocie? Bawiłam się po trawce (spizgana byłam jak mało) po haszu, po metoksie i neuroleptykach/antydepresantach- to było zaj***ste! ale np po kwasie (ogólnie mocnych halucynogenach) to tragedia oczywiśćie już po piku. Marzy mi się dzika noc po exctasy no ale na razie na rejonie bida, a Wy? mieliście furgające nocki?

Gość mnie zgwałcił koleś jak byłem
upalony późną nocą Zimą, pod Jasną Górą w Częstochowie.. Wypadł mi z ręki telefon pech chciał że wpadł do kosza na śmieci takiego zielonego na rurce, było ciemno upalony jak głupi włożylem glowe do śmietnika licząc że zauwaze tel. Stało sie coś strasznego utknąłem, nie mogłem wyjąc gowy:(:(:( krzyczałem lecz nic to nie dało ludzi i tak nie było inaczej by mi ktoś pomogł.. Po jakimś czasie usłyszałem kroki nie wiedziałem że są to kroki mojego oprawcy koleś stał długą chwile nic nie mówiąc nie reagował na moje wołanie, prośby o pomoc. Poczułem że zdejmuje mi spodnie później bardzo wolno zdejmował bokserki byłem przerażony zacząłem krzyczeć by przestał próbowałem uwolnić głowę miotałem się dostałem 3 ciosy w żebra i tekst że i tak nic mi to nie da, bo i tak będe jego. Zg****ił mnie nie reagował na mój płacz i krzyk, śmiał ssię tylko i bił od czasu do czasu, nie dość że g****ił to bił:(.. sapał zgwacił mnie 3 razy albo 2.. pobrudził mnie i zostawił na odchodne śmiejąc się kopnął mnie w d**e zemdlałem .. Kiedy odzyskałem przytomność słyszałem głosy okazało się że jest to patrol Policji i Straż Pożarna..

Gość gośćWwa
Ja lubię po koksie, mdma, kraku,mefie i pigułach.

Gość gość
ja próbowałem po ziole i amfie - faza jast z******ta. dziewczyna lubiła wąchać poppersa - podobno bardzo wzmacnia orgazm. następne w kolejności mam na liście extasy.

Gość gość
koks ciężko dostać same ściepy jak już, łatwiej crack wyhaczyć ale i tak ciężko, co do tematu fajnie było po amfie, mecie, clonie i tramalu (główny skłandnik mojego speedballa)

Gość gość
Wolę po kilku drinkach,najlepiej od tyłu lub w pupcię.Odlot.

Gość Aptekareczka1
acodinki lub fluaxanol do nosa :D

Gość gość
taa wszyscy wd*piać a pić nie ma komu, poza tym narkotyki to zło no chyba ze trawka

Gość gość
skąd u nas poppers? jak dostać?

Gość gość
feta feta feta, albo dxm i mój ukochany MDMA

Gość gość
jestem starej daty tylko wódka

Gość Gustawa106
Oooo narkołyki przyjmę w każdej ilości tylko nie w żyłę może oprócz marihunaen którą lubię sobie wstrzyknąć po powiekę :D seks tez jest dobry

po marysi jest niesamowicie. chcialabym sprobowac po extasy ale moj nie chce brac niczego wiecej :(

Gość gość
z***biście to jest po extasy miałam okazję raz i była to najwspanialsza rzecz w całym moim zasranym życiu

Gość gość
antydepresanty i wytrysk taki ze oohoo tylko trzeba ok 50-60 mikrogramów rozkruszyć i do nosa o!

Gość gość
tak żryjcie a potem umierajcie debili mhniej

Gość gość
Jak można tak postępować i nie miec pełnej przyjemności z życia.

Gość Gustawa106
Eee tam normalna przyjemość tylko nie dla jkażdego ja tam lubię i uj wam do tego :)

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.

Gość gość
Ktoś jest chętny na sex telefon? Jestem Paulina znajdziesz mnie na http://sekstelefon.top/ Jestem słodką i trochę naiwną blondyneczką lubiącą w łóżku na ostro:)