Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsza maska lub odzywka do wlosow zniszczonyc, suchych , spalonych

Polecane posty

Gość gość

Jaka polecacie maske , lub odzywke do wlosow zniszczonych , spalonych, ktora bedzie je swietnie regenerowac? Tylko nie reklama produktow online. Kupilam z isana ale chyba nie jest zbyt mocna.

Gość gość
Sama maska nie pomoże, potrzebna jest kompleksowa pielęgnacja, poczytaj tutaj: www.anwen.pl/2011/11/pielegnacja-wosow-bardzo-zniszczonych.html www.anwen.pl/2014/03/wosy-suche-wosy-zniszczone-czym-sie.html www.wiedzmabloguje.com/p/blog-page_3065.html

Gość lilalilalila
używaj tych bez alkoholu w składzie i z mocnym, treściwym składem. fajna jest czerwona alterra z rossmana (ma co prawda alkohol, ale działa bardzo fajnie i dobrze nawilża), no i mój ostatni hit seboradin z naftą kosmetyczną też bajka, olej arganowy, te sprawy. za żadne skarby nie kupuj tych loreali, elseve i sajosów, niszczą włosy jak głupie. nie prostuj, nie susz, nie nakładaj pianek, a najlepie j poczytyakj na blogach o pielęgnacji suchych włosów..

Gość gość
lilalilalila dziekuj***ardzo:) Pozdrawiam

Gość breczka8
A słyszałaś moze o tych ampułkach: http://www.stopwypadaniu.pl/pl/ampulki-przeciw-wypadaniu ? Ja ostatnio zauważyłam u siebie zwiększone wypadanie włosów i postanowiłam z tym walczyć. Ampułki poleciła mi znajoma, która jest na czasie z takimi nowinkami kosmetycznymi tak więc postanowiłam wypróbować. Wcieram je w skórę głowy i muszę przyznać, że efekty mnie zadziwiły. Włosy w znacznie lepszej kondycji, praktycznie wcale się nie przetłuszczają i co najważniejsze przestały wypadać tak jak wcześniej.

Gość gość
nafta+zoltko+cytryna+olejek rycynowy najlepsza odzywka do wlosow,nie ma lepszej.......

Gość gość
Ors olive oil Chyba w Polsce niedostępna ale kupisz na ebay Świetna

ja slyszalam wlasnie tez o tej domowej maseczce, tyle ze z olejkiem rycynowym, żoltkiem jajka, witamina A i E. powinna pomoc. a moze przejdz sie do fryzjera, on doradzi jakis profesjonalny zabieg, ktory odzywi wlosy? czasem jeden taki zabieg moze naprawde dac wlosom zastrzyk witamin