Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaa35

wypadek w pracy

Polecane posty

Gość gość
jutro możemy rozciągnąć temat, bo wypadki zdarzają się wszędzie. Dobranoc.

Gość Taki_jeden_964
gość 22:32:40 dokładnie :) ...nad którą bhp-owiec po studiach spędzi minimum godzinę swojej pracy. xxx Samo pisanie protokołu z oświadczeniami świadków i kartą statystyczną przeważnie schodzi dłużej. Ale określenie przyczyn wypadku kilka minut. :)

Gość gość
idź z tym do www.fundlex.pl oni dadzą Ci poradę i pomogą za darmo :)

Gość gość
Cześć, z niezbędnym sprzętem bhp do wypadków nie dochodzi dlatego polecam zajrzeć tutaj http://krajowy.biz/firma,drawko-piotr-kotulski_2 i zakupić wszystko co potrzebne :)

Gość Makielski
Wypadki w pracy się niestety zdarzają i nie ma co samemu szukać sposoby na odszkodowanie. Mój brat korzystał z http://auxilia.pl/oferta/wypadki-w-pracy/ i po upadku w pracy i złamaniu nogi dostał należne pieniądze, bez większych przeszkód. Da się, tylko trzeba mieć pomoc specjalistów, bo tak to człowieka poważnie nie traktują.

Gość Jola Mazur
Jeżeli masz jakieś dokumenty stwierdzające ten wypadek, zaświadczenie od lekarza czy coś, to jak najbardziej. Mi w wielu przypadkach związanych z ubezpieczeniem pomagali oni http://www.poena.pl Zgłoś się do jakiejś zewnętrznej firmy, która zajmuje się takimi przypadkami i się wszystkiego dowiesz.

Gość gość
Skorzystaj z usług drb - oni są fajnie skuteczni. Ja byłam zadowolona z ich usług

Gość reeeniaaa2
A mieliście kiedyś taki problem ze byliście ubezpieczeni, wszystko legalnie i zgodnie z prawem a pomimo tego były jakieś problemy z wypłaceniem odszkodowania? Chodzi mi o wypadki podczas pracy wakacyjnej.

Gość Aszka19
Ja tak miałam jak pracowałam nad morzem, uderzyłam się w głowę o wystającą krawędź, straciłam przytomność i ogólnie trochę komplikacji było. Ubezpieczyciel nie chciał wypłacić pieniędzy, dopiero wszystko się udało kiedy rodzice zwrócili się do kancelarii Partner i oni się z nimi sądzili.

Gość reeeniaaa2
Mam nadzieję, że już wszystko ok :)

Gość gość
To dość małe obrażenie, wiec jeśli nalezy ci sie odszkodowanie to raczej bedzie to mała kwota. Ale zawsze warto spróbowac, moze skontaktuj sie z firma Auxilia- doradza ci jakie masz mozliwosci w tej sytuacji.

Gość Tathagatagarbha
Witam! Oferuję pomoc w uzyskiwaniu jak najwyższych odszkodowań z tytułu wypadku komunikacyjnego, błędu medycznego, niesłusznego pozbawienia wolności, poślizgnięcia i upadku, śmierci osoby bliskiej, wypadku przy pracy, szkody pożarowej, szkody lotniczej, wypadku rolniczego itp. Tel. 732 445 393

Gość gość
http://med-legal.pl - Wydaje mi się, że powinnaś niezwłocznie skontaktować się z tą firmą. Powinni ci pomóc.

Gość gość
Witam, Jestem przedstawicielem Europejskiego Centrum Odszkodowań jeżeli potrzebujesz pomocy lub darmowej porady zapraszam do kontaktu Tel 534 592 864

Gość gość
Skonsultuj z prawnikiem co w takim przypadku powinnaś zrobić. W końcu uszkodzenie ciała nastąpiło w pracy a więc należy Ci się coś za to. Druga kwestia to zwolnienie. Nie wiem czy w przypadku urazu, który nie wymagał zwolnienia, należy Ci się odszkodowanie. Zostawiam Ci namiary na dobrego prawnika, który zajmuje się własnie takimi sprawami związanymi z odszkodowaniem http://siedlce.seroczynski.com.pl/ . Na pewno Ci pomoże ;)

Gość aniela4

Ja też miałam bardzo niemiły wypadek w pracy przez źle zabezpieczone maszyny przez pracodawcę, do dziś walczę z byłym już pracodawcą o odszkodowanie, już brak mi sil co robic?

Gość solinka89

Wiesz polecam zadbać o swoje zdrowie a sprawę przekazać kancelarii partner z krakowa, która świetna zna się na tego typu sprawach.

Gość aniela4

O dzięki za dobry kontakt.