Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcielibyście sie cofnąc w czasie i zobaczyć siebie jak mieliście 12 lat i poroz

Polecane posty

Gość gość

mawiać z sobą z dzieciństwa? Co byście powiedzieli temu dziecku, byście przytulili siebie?

Gość gość
bym powiedziała sobie, żeby się więcej uczyć, szczególnie języków obcych, żeby nie iść na studia bo potem i tak nie będę mieć pracy, i żeby nie zawracać sobie głowy facetowi bo i tak żadnego wartościowego nie poznam.

Gość Pozeracz Alkoholowych Cytryn
Ze wszystko bedzie dobrze.

Ja uważam że byłem bardziej mądry w wieku 12 lat niż np w wieku 20-22 lat bo to był okres kiedy deklarowałem się jako katolik, czego chyba najbardziej w życiu żałuje, na całe szczęście zgłębiłem prawdę.

Gość gość
up

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ktos ma ochote sie wypowiedziec ?

Gość jagoda rozgnieciona
To był 1999 / 2000 rok, moda na zieleń w ubraniach, pełno zielonych dżinsów w sklepach, pamiętam to jak dziś gdzie dzisiaj dżinsy w zielonych odcieniach się dostanie albo marynarki? Wśród młodzieży moda na naszyjniki ze znaczkami nike, adidas, markowe ubrania horrendalnie drogie wtedy - koszulka adidasa kosztowała wtedy 100 zł co było dla większości zwykłych rodzin bajońską sumą. Życie pachniało jeszcze pozostałościami lat 90 królowało jeszcze disco polo, dopiero od pierwszych lat nowego tysiąclecia rozpoczęło się wkraczanie w nowoczesność. Jako że już popalałem pamiętam ceny fajek, boże k***a mać po 3 zł Zefiry były wtedy, a Marlboro po 4 zł! Co robiłem wtedy? Za zapałem łowiłem ryby, kupowałem magazyny wędkarskie, nawet dziewczyny mnie nie interesowały, pamiętam raz jak z kumplami gdy było już lato chodziliśmy nad okoliczny staw i raz obok nas zaczęły się kąpać jakieś małolatki może w naszym wieku, normalnie bez koszulek z małymi cyckami które zaczynały rosnąć. No i ja wraz z kumplem wstałem podszedłem do nich i mówię "Weźcie idźcie stąd bo nam ryby płoszycie!". Dzisiaj bym już tak nie powiedział, jak to się człowiek zmienia to nadziwić się nie mogę :)

Gość jagoda rozgnieciona
Połowa kafe dostała amnezji i nie pamięta co się działo gdy mieli 12 lat albo po prostu do życia podchodzili byle jak i nic nie zapamiętali.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Albo pytanie jest za trudne. Za bardzo skomplikowane.

bardzo mocno bym siebie przytuliła, a co do reszty - poszło nieźle, więc nie ma co zmieniać

Gość gość
powiedziałbym żeby więcej imprezował i zg****ił jakieś pijane gówniary, żeby nie był starym prawikiem jak ja

Gość jagoda rozgnieciona
1999 rok - Radio Rmf Fm i słynna lista hop bęc - utwór Eiffel 65 "Blue" był chyba przez kilka tygodni na 1 miejscu, później był Eminem z Dido, a także Tom Jones i "Sex bomb".

Gość gość
Nie, po co.