Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy bronic swojego Chłopaka w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Pokłócił się ze swoim przyjacielem. Dokładnie nie powiedział o co im poszło ale widziałam, że był wstrząśnięty. Wyznał tylko, że "nie wiedział, że Michał jest takim s********m". Mam ochotę iśc do tego Michała i mu wygarnąc, że to co zrobił mojemu Chłopakowi jest niemoralne i zapytac się jak się z tą świadomością czuje. Boję się tylko czy nie myślę w emocjach i czy nie zrobię więcej szkody niż pożytku:( Jeszcze się tam uniosę niepotrzebnie ale z drugiej strony nie chcę tak tego zostawic.

Gość gość
nie wtrącaj się

Gość PierwszyPrawikRP
Dobra rada: nie wp*****laj się pomiędzy pokłóconych facetów, a już zwłaszcza nie idź bronic swojego faceta i nie wygarniaj niczego temu drugiemu, bo Twój facet tylko wyjdzie przez to na ciotę i frajera.

Gość gość
Bosz... Czemu dziewczyny są takie durne? tylko by biegały jak nienormalne wokół tych facetów. zadnych ambicji, myslenia o rozwijaniu siebie tylko wszystko dla faceta xD

Gość gość
Z jednej strony to wiem, że On jest dorosły i powinien radzic sobie sam ale z drugiej jak widziałam jak mu przykro i jaki był zły mimo, że nie powiedział o co chodzi dokładnie to aż mnie ręka świeżbi żeby zaprowadzic sprawiedliwośc. Naprawdę miotają mną sprzeczne emocje. Najchętniej to bym mu wygarnęła wszystko zeby się nauczył jak traktowac dobrych ludzi! Ale muszę przeanalizowac skutki, bo czasem za bardzo myślę emocjami a nie głową. Pozdrawiam Was wszystkich!

Gość gość
dokładnie, weź się dziewczyno nie wpiepszaj... oni jutro dadzą sobie po razie, a po jutrze pójdą na piwo i będą się śmiać :) A Ty? A Ty wyjdziesz na durną idiotkę... kolega będzie się z Ciebie śmiał, że wtrącasz się a nie masz pojęcia o co chodzi, a Twój facet wyjdzie na frajera i nie zdziwiłabym się jakby stwierdził, że jesteś nawiedzona i wtykasz nos w nie swoje sprawy. Niektóre dziewczyny nie maja za grosz rozumu.

Gość gość
nie wiesz o co chodzi i chcesz sie wpierdoooolać ?

Gość PierwszyPrawikRP
Ciul, że ona zrobi z siebie idiotkę - gorzej, że jak pójdzie po rycersku bronić swojego biednego chłopaka to jeszcze przy okazji całkowicie ośmieszy i skompromituje jego.

Gość gość
Hmm, czyli jednak jesteście na nie. Może i macie rację. Nie jestem nawiedzona ale zwyczajnie mi przykro, ze ktoś skrzywdził mojego Chłopaka! Przysięgam, że jakbym zobaczyła tego Michała teraz to bym go chyba pobiła:P

Gość gość
bo jej swiat kreci sie wokol jej faceta i niczego innego. taka istotka glupiutka i marna ^^

Gość gość
a od kiedy to słowo "chłopak" pisze się z dużej litery?

Gość gość
od kiedy dziewczyną tego konkretnego chłopaka jest infantylna niunia, która zachowuje się jakby była jego mamusią :)

Gość gość
Nie rob mu wstydu