Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Jestem 7 tygodni po porodzie, od dwoch tygodni nie krwawilam, teraz nagle znowu krwawie ie i silne skurcze, zupelnie miesiaczkowe. Inne objawy okresu tez. Karmie piersia, czy to mozliwe, ze mam okres? Czy to ciagle krwawienie po porodzie czy powinnam sie martwic?

Gość gość
hmm bardzo wcześnie jak na okres już po porodzie, szczególnie że karmisz...no ale kto wie...a byłaś już na kontroli u gina po porodzie?

Gość gość
ja tak dobrze krwawilam 6 tygodni a jeszcze 2 tygodnie to takiego lekkiego plamienia mialam.Bole brzucha jak na okres to mialam jeszcze tak do 3tyg.Ja karmie piersia juz 4,5 miesiaca i nie mam okresu i wcale nie tesknie.Mam znajoma w maju bedzie rok jak karmi i dalej nie ma okresu.

Gość gość
Mialam napisac ze bole brzucha mialam do 3 miesiecy.

Gość gość
Ja rownież karmie piersia a okresu dostałam 2,5 miesiąca po porodzie. Moja siostra to juz miesiac po porodzie miała menstruacje (tez karmiła piersia).

Gość gość
Mieszkam za granica i tu na wizyte trzeb sie naczekac, od razu przy wyjsciu ze szpitala sie umowilam na 10 maja. To dziwne. Moim zdaniem to okres, ake to troche niepokojace